Go to main content

First Camp

Campinglycka på First Camp


Med över 55 destinationer runt om i Sverige och Danmark så är First Camp Skandinaviens största campingkedja. Deras familjevänliga och naturnära destinationer passar barnfamiljer såväl som husbilspar och vänner som vill ut och resa och uppleva det härliga campinglivet tillsammans. Camping är ett tryggt och säkert alternativ när det kommer till semesterboende och på First Camp kan du lita på att du får just det, en trygg och säker semester fylld med roliga aktiviteter och fina minnen.

Naturnära boenden
Föredrar du att bo i stuga, tält eller på campingtomt under din semester? På First Camp kan du välja det boende som passar just dig. För dig som gillar ett mysigt stugboende finns allt från stora fullt utrustade familjestugor, till mindre och enklare stugor. För dig som gillar att resa med husvagn eller husbil finns även olika alternativ som campingplatser med eller utan el, en plats nära servicehus, lekplatser eller varför inte en strandnära övernattning framför storslagna vyer. Oavsett vad du väljer så har alla boendealternativ på First Camp en gemensam nämnare – nämligen naturen. Njut av de härliga omgivningarna och närheten till den rogivande naturen och alla aktiviteter.

Upplevelser för alla
Fördelen med att kunna välja bland över 55 destinationer är att det finns något för alla semestertyper. Upplev den rogivande naturen i Norrland, kulturen och sevärdheterna i Dalarna, havsbrisen och de vackra vyerna på Västkusten, eller varför inte de långa vita sandstränderna i Skåne. Och inte nog med det, på flera av campingarna finns även ett stort utbud av roliga aktiviteter som passar både små och stora campare. Du hittar bland annat den populära barnklubben med Yessi, minigolf, bowling, poolområden och mycket mer. På flera destinationer kan du dessutom hyra cykel, perfekt för dig som vill utforska de närliggande omgivningarna. På First Camp får du helt enkelt en komplett semesterupplevelse fylld av campingmys och roliga upplevelser!

Säker och trygg bokning
På vår hemsida finns alla destinationer samlade och där kan du enkelt få inspiration och boka din nästa drömsemester. Känner du dig osäker kan du alltid boka med alternativet flex - På vår hemsida finns alla destinationer samlade och där kan du enkelt få inspiration och boka din nästa drömsemester. Känner du dig osäker kan du alltid boka med alternativet

Varmt välkommen att skapa campinglycka tillsammans med First Camp! 

Få roliga tips och erbjudanden

I vårt nyhetsbrev finns det fullt med tips, nyheter, erbjudanden från ACSI och reklam från noggrant utvalda partners. Du får nyhetsbrev maximalt 1 gång per vecka.

Dina uppgifter är säkra och meddelas inte till andra