Go to main content

Camping Des Chevrets ***

Allmänna uppgifter

Camping Des Chevrets är en camping i Saint-Coulomb, Ille-et-Vilaine, belägen vid havet. Denna terrasscamping har platser med stängsel och platser med lite skugga. Des Chevrets ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra husbilar. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

På Des Chevrets gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Des Chevrets är det tillåtet att snorkla, vindsurfa och åka vattenskidor.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria, en restaurang (mindre urval) och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att campingen förfogar över en eller flera datorer med internetförbindelse och på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 28:10 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2018 kan du besöka inte mindre än 3330 campingar i 21 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3330 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3330 campingar, ördelade över 21 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 650 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

E. Vantomme

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Des Chevrets och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr E. Vantomme
E. Vantomme

Inspektör Herr E. Vantomme

Ring denna inspektör

Ring +32(0)56645626
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 7,9

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,5
Personal
8,1
Pris-kvalitetsförhållande
7,6
Barnvänlighet
7,2
Underhållning
6,8
Sportfaciliteter
6,8
Bassäng
5,0
Mat och dryck
7,6
Omgivning
8,5

Jeu Renkens, på denna camping i juli 2017

6,1

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Het strand ligt op 5 minuten lopen en is super. Er zijn grotere kampeerplaatsen maar wij hadden een plek van maximaal 40 vierkante meters, te klein voor een (kleine 3,8m) caravan met voortentje en auto. Wellicht belangrijkste negatief punt: alle honden zijn toegelaten, dus ook vechthonden. Wij hadden de pech een loslopende pitbull tegen te komen, ondanks snel ingrijpen van de eigenaar liep onze hond (Friese Stabij) toch bijtwonden op. De reactie van de receptie: zijn deze honden dan gevaarlijk? De eigenaar werd wel gevraagd om zijn hond aangelijnd te houden. Wij hebben de vakantie op Des Chevrets toch maar afgebroken. Een (gedeeltelijke) teruggave van het vooraf betaalde staangeld zat er \"helaas\" niet in.
Het strand was super, in het in de buurt gelegen restaurant hebben we heerlijk gegeten maar ons zien ze niet meer meer terug op Des Chevrets, met dit \"hondenbeleid\" vraag je om ongelukken.
Jeu Renkens

Stuckens, på denna camping i juni 2016

7,8

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Mooi gelegen op een hoogte, waarbij de plaatsen met uitzicht op zee nogal ongelijk zijn. Afgesloten terrein, toegang tot strand via een poortje met sleutel. Plaatsen met zon en schaduw. Kleine campingwinkel met basisprodukten.

Mets-Baert, på denna camping i augusti 2015

7,9

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Groot opgezette camping, doch rustig en aangenaam vertoeven! Leuke animatie voor elke leeftijd. Wekelijks in het hoogseizoen gratis oesters à volontair.Sanitair modern wordt 2x daags gekuist met de hogedruk, is ook wel nodig vermits er veel zwaluwen een nest hebben in het dak. In hoogseizoen tijdens 18.00 en 20.00 u is het aanschuiven omdat er ook dagjestoeristen die van het strand komen ook een douche komen nemen voor ze huiswaarts keren!?

Schuurkes, på denna camping i juni 2015

9,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Karin, på denna camping i juni 2015

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Een vrij grote camping gelegen tussen Saint Malo en Cancale. 2 aparte velden voor mobile homes en een tourcamping gedeelte. mooi, schoon sanitair. Een aantal plaatsen met uitzicht op zee, deze zijn wat kleiner en niet erg vlak. Het uitzicht is prachtig. de overige plaatsen zijn kleiner met heggetjes en bomen. Op de camping kost wifi geld. Bij de receptie een PC voor algemeen gebruik ( gratis ) De ontvangst is vriendelijk. Onderaan de camping is een restaurant met prachtig uitzicht. De prijzen zijn redelijk. Niet slecht maar ook niet super gegeten. Bediening wat glad. Volgende dag koffie gedronken......super lekker, wifi gratis. Lunchen in Cancale bij\"comme a la maison \" schuin t.o. de VVV. Heerlijk, hartelijk en niet duur. Eten/lunchen in St Malo bij de yachtclub, net buiten de muren.

ehlebracht, på denna camping i september 2014

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Par

zeer mooi gelegen camping, personeel erg vriendelijk, zeer mooie standplaatsen erg ruim sanitair was mooi en zeer schoon en modern afwasgelegenheid zeer goed
de moeite waard om naar st. malo tegaan kan met de fiets, rest. aan het strand zeer mooi met uitzicht op de zee

N. van Harten, på denna camping i maj 2014

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Stikkelman, på denna camping i september 2013

5,1

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Begin september 2013 bezocht. Camping maakte een verlaten indruk. Je rook het sanitair en het gebouw ziet er gehavend uit. Des Chevets is de beoordeling van 7,7 met 3 sterren echt niet waard. Echte oude rotzooi als je de camping al op komt. Ik zou als ACSI deze camping schrappen.

DanyLoiseaux, på denna camping i juni 2013

7,0

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Ik miste een kantine, wordt op gevangen door een vriendelijk koppel in soort van caravan ( lekkere pizza en frieten ). Aan de receptie sprak men Nederland en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De winkel kan uitgebreider. Kan er winderig zijn

van den Dool, på denna camping i juni 2012

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
28:10 €
Cirkapris 2
31:30 €
Öppningsperiod
30-03-2017 till 16-10-2017
Yta
13 ha
Antal ställplatser
254 (80 - 100m2)
Ställplatser för husbilar
6
Antal fasta årsplatser
346
Antal logiplatser
30
Eco-camping
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:30
Internet
  • Möjlighet att använda Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | spanska | franska | italienska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | gas
  • Tillåtet att ha med egen båt
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Skötrum
Mark och plantering
  • Platser med lite skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Camping med terrasser
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel: utbrett sortiment
  • Restaurang (med brett urval)
  • Restaurang (meny med smårätter)
  • Gatukök
  • Pizzeria
    • period:30-03/14-10
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:30
Simma
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Snorkling
  • Vattenskidor tillåtna
  • Apparatdykning
  • Tillåtet att ha med egen båt
  • Segling tillåtet
  • Båtslip
För barn
  • Lekplats
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | franska
    • period:01-07/31-08
  • Enkel lekplats
  • Samlingsrum
  • Discokvällar
  • Barnsanitär
  • Skötrum
  • Hoppkudde
  • Minigolf
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Boulebana
  • Minigolf
Rekreation (vuxna)
  • Animeringsprogram: Vuxna (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:franska
    • period:01-07/31-08
  • Fritidsfiske
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:genomsnittligt
  • Samlingsrum
  • Teve
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:2 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:6 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Des Chevrets eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Camping Des Chevrets

    35350 / St. Coulomb/La Guimorais
    Frankrike

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    48°41'23"N 1°56'30"W
  • Observera! Sedan 13 juli 2015 är det förbjudet för många franska campingar att sätta upp egna vägvisningsskyltar. Det är lämpligt att använda GPS-koordinater för att hitta campingen.

  • Kontakt

Visa på karta
Ladda
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Des Chevrets".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.