Go to main content

Camping Au Coeur de Vendôme ***

Allmänna uppgifter

Camping Au Coeur de Vendôme är en camping i Vendôme, Loir-et-Cher, belägen vid en flod/ en bäck. Campingen har platser med stängsel, med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Det finns möjlighet att hyra tält, husbilar och bungalows. På campingen finns en lekplats.

Visa mera

På Au Coeur de Vendôme gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder. Campingen förfogar över en utomhusbassäng, ett uppvärmt inomhusbad och ett knattebad. Det finns också en vattenrutschbana.

På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

www.aucoeurdevendome.com

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 20:00 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2018 kan du besöka inte mindre än 3330 campingar i 21 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3330 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3330 campingar, ördelade över 21 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 650 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

mars 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
mån tis ons tors fre lör sön
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augusti 2018
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
mån tis ons tors fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

J.J.E.M. Verheijen

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Au Coeur de Vendôme och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr J.J.E.M. Verheijen
J.J.E.M. Verheijen

Inspektör Herr J.J.E.M. Verheijen

Ring denna inspektör

Ring +31(0)181461683
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 7,9

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,7
Personal
8,1
Pris-kvalitetsförhållande
8,0
Barnvänlighet
7,6
Underhållning
6,6
Sportfaciliteter
7,6
Bassäng
8,0
Mat och dryck
7,0
Omgivning
8,3

Poppe Etienne, på denna camping i juni 2017

7,6

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

vriendellijk onthaal - schone plaatsen - verouderde maar propere douches - in de afwasruimte is geen warm water - (minpunt)

Gert Luijpen, på denna camping i april 2017

7,8

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Mijn beoordeling van de camping in chartres. Tandemassers worden er niet geweerd. ( andere camping).Om op de camping te komen is met navigatie eenvoudig.

Erik Scholte, på denna camping i augusti 2016

7,4

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, olika åldrar

Hier met onze kinderen met veel plezier twee nachten gestaan. Goed onderhouden terrein met ruime plaatsen. Zwembad naast de camping is gratis toegankelijk voor campinggasten. Sanitair wel wat verouderd maar goed schoongemaakt en ruim toereikend. Vriendelijke ontvangst. De receptie en het errein tussen receptie en sanitair zou nog wat mooier gemaakt kunnen worden maar dat is dan ook het enig commentaar. Het kampeerterrein zelf is mooi en ruim.

Ook een leuk stadje met een mooie oude kerk. Ruim voldoende winkels en op vrijdag een mooie markt met hele mooie producten.

Louis, på denna camping i september 2015

7,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Sanitair netjes, plaatsen in het gras door strepen in gras afgebakend waardoor je erg in vierkant komt te staan. Mooie ligging aan rivier en prachtig stadje. Mooi om te wandelen en te fietsen

Chris van Bommel, på denna camping i september 2015

7,7

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Mooie plaatsen. Verouderd sanitair maar netjes schoon en goed onderhouden. Ook geschikte doorreiscamping. Mooie omgeving en vlakbij stadscentrum.

van de Knaap, på denna camping i juli 2015

7,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

W. Bijl, på denna camping i juli 2015

8,2

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jan, på denna camping i september 2014

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

wij hebben hier de eerste 2 weken van september met veel plezier gestaan.
De eigenaar neemt de tijd om een goede plaats met je te vinden wat wij heel fijn vonden. Als je vragen had namen ze ook de tijd voor je. Zeker een camping om nog eens terug te komen. Ook een mooie omgeving en een leuk stadje.

L.Donders, på denna camping i juni 2014

7,4

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Een prima doortrekcamping. Mooie ruime plaatsen, een beetje lastig om je plaats te bepalen, die vlgs de beheerder erg belangrijk is. Sanitair wat verouderd maar oké en goed warm afwaswater. Op loopafstand de prachtige en gezellige stad Vendôme waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Jammer is het lawaai van de snelweg die er langs loopt.

Tits Marc, på denna camping i september 2013

8,4

Google Oversättning

Resesällskap: Ensamresande

Zeer verzorgde camping, ietwat verouderd sanitair maar wel zeer proper. Camping ligt centraal in het stadje, geen eetfaciliteiten op de camping maar een ruime keuze aan winkels, restaurants en snacks in de omgeving. Goede wandelmogelijkheden. Viswater direct aan camping. HUISDIEREN toegelaten

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
20:00 €
Cirkapris 2
25:60 €
Öppningsperiod
14-04-2018 till 30-10-2018
Yta
2,5 ha
Höjdläge
64m
Antal ställplatser
140 (80 - 100m2)
Antal logiplatser
25
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:01-04/30-09
  • Simhall (tempererat vatten)
    • yta:500 m2
    • period:01-04/30-09
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:10
Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • Också möjligt för reservationer med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:amex | mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Lätt tillgänglig reception för handikappade
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:engelska | franska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Sittoaletter
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • En dusch (minst 1.5m x 1.5m) + toalett (minst 1.65m x 2.2m eller 1.9m x 1.9m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Frysblocksinlämning
  • Is för kylning tillgänglig
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:10
  • Bungalows/stugor
    • antal:12
  • Tält
    • antal:3
  • Cyklar
  • Kanoter
  • Kajaker
  • Frysblock
Simma
  • Simhall (tempererat vatten)
    • yta:500 m2
    • period:01-04/30-09
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:01-04/30-09
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:70 m2
    • period:01-04/30-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Fält att sola på
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
För barn
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Lekplats
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:70 m2
    • period:01-04/30-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | franska
  • Hoppkudde
  • Spelautomater
  • Inget animeringsprogram
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Boulebana
Rekreation (vuxna)
  • Fritidsfiske
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:ljus
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:ljus
  • (Pool) biljard
  • Teve
  • Spelautomater
Campingens läge
  • Belägen vid flod/å (max. 0,1 km)
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,4 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:0,4 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Au Coeur de Vendôme eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

  • Camping Au Coeur de Vendôme
    rue Geoffroy Martel
    41100 / Vendôme
    Frankrike

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    47°47'28"N 1°4'34"E
  • Observera! Sedan 13 juli 2015 är det förbjudet för många franska campingar att sätta upp egna vägvisningsskyltar. Det är lämpligt att använda GPS-koordinater för att hitta campingen.

  • Kontakt

  • www.aucoeurdevendome.com

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Ons

23 / 05

 

Tors

24 / 05

 

Fre

25 / 05

 

Lör

26 / 05

 

Sön

27 / 05

 

Mån

28 / 05

 

Tis

29 / 05

 
Max. 23.1° 25.8° 25.1° 29.2° 28.2° 26.3° 24.7°
Min. 9.7° 11.6° 13.1° 15.8° 15.4° 15.4° 14.4°
Regn 40% 5% 55% 20% 30% 65% 60%
Vindriktning N S Ö ZO ZO S S
Vindstyrka 2 2 3 3 3 3 3

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 87% 67 2
Feb 84% 58 3
Mar 79% 49 4
Apr 77% 55 5
Maj 74% 64 7
Jun 71% 48 7
Jul 72% 54 7
Aug 71% 63 8
Sep 77% 59 6
Okt 84% 66 3
Nov 88% 66 3
Dec 88% 75 2
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Au Coeur de Vendôme".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.