Go to main content

Camping Blue Bayou Sandaya *****

Allmänna uppgifter

Camping Blue Bayou Sandaya är en camping i Valras-Plage, Hérault, belägen vid havet. Campingen har platser med stängsel, med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Blue Bayou Sandaya ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra husbilar och bungalows. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

På Blue Bayou Sandaya gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

Campingen förfogar över en simanläggning, en utomhusbassäng, en uppvärmd utomhusbassäng och ett knattebad. Det finns också en vattenrutschbana. I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Blue Bayou Sandaya är det tillåtet att snorkla, vindsurfa och åka vattenskidor.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria, en restaurang (mindre urval) och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

www.sandaya.fr

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 65:00 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2017 kan du besöka inte mindre än 3319 campingar i 20 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3319 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3319 campingar, ördelade över 20 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 700 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

september 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

E.A.J. Verhoeven

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Blue Bayou Sandaya och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr E.A.J. Verhoeven
E.A.J. Verhoeven

Inspektör Herr E.A.J. Verhoeven

Ring denna inspektör

Ring +32(0)35680365
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 7,9

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,9
Personal
8,1
Pris-kvalitetsförhållande
8,2
Campingplats
7,7
Logi
7,6
Barnvänlighet
7,9
Underhållning
6,5
Sportfaciliteter
7,2
Bassäng
8,5
Mat och dryck
8,0
Omgivning
7,6

Dep, på denna camping i maj 2016

9,0

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

A professionally run site with helpful reception. Mostly statics on site. Chose a pitch with its own bathroom. In reality, this was a hut type affair split into 4 so that 3 other pitches could have their own bathroom. Extra minimal cost. Excellent heated outdoor pool. 15 minute walk to beach. Looks like it would become horrendously busy during the summer.

Barbara Worland, på denna camping i juni 2015

8,3

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Very friendly owners and staff. Lovely campsite close to the sea. This was our 3rd visit and will be back next year. We like the private toilet and showers but they could do with a makeover. Nice walks close by.

Y. Deman, på denna camping i maj 2015

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

O. Stoopendaal, på denna camping i maj 2015

8,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Hoebe, på denna camping i maj 2014

8,5

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Rijknagel, på denna camping i maj 2014

8,1

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

PETCHI, på denna camping i augusti 2009

5,0

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 12 – 18 år

A fuir: Accueil deplorable. La patronne est très antipatique et désagréable. Ne demandez aucun service elle ne vous le rendra pas. Locations sales. Plage éloignée. soirées bidons et \"has been\" Manque de pression d\'eau. Le pire du pire est au BLUE BAYOU. A fuire !!!!!

Karin, på denna camping i juli 2009

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn <4 år

Net terug van heerlijke vakantie op Bleu Bayou (met vouwwagen). Camping: ruime plekken, plekken met eigen sanitair (vonden wij erg fijn), koelkastjes te huur, goede service (binnen 5 minuten werd een probleem verholpen, zoals wespennest, ...) Strand: 600 meter lopen door de duinen, bij ons vaak wilde zee, strandwacht aanwezig, mooi groot zandstrand. Zwembad: twee diepe baden waarvan 1 met mooie grote glijbanen (vond onze dochter van 3 en half erg leuk!) en 1 kinderbad met kleine glijbaan, jammer van de vele wespen bij het zwembad die overigens niets doen. Sanitairblokken verouderd maar schoon. Geen kleine babybadjes aanwezig. Kleine supermarkt met alles wat je nodig hebt. Op dinsdag, donderdag en zondag is er een marktje naast de camping. Vriendelijk personeel. Gemeleerd publiek: vooral frans, daarnaast wat duitsers, belgen en nederlanders (vonden wij wel fijn, echt vakantiegevoel)
Wij hebben het 3 weken naar ons zin gehad en komen zeker een keer terug!

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
65:00 €
Cirkapris 2
81:00 €
Öppningsperiod
29-04-2017 till 10-09-2017
Yta
6 ha
Antal ställplatser
110 (80 - 100m2)
Antal fasta årsplatser
37
Antal logiplatser
145
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • tempererad
    • yta:400 m2
  • Äventyrsbad
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:112
Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • Också möjligt för reservationer med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard | visakort
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | spanska | franska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Egen WC/dusch
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Egen toalett
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • En dusch (minst 1.5m x 1.5m) + toalett (minst 1.65m x 2.2m eller 1.9m x 1.9m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Skötrum
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel: utbrett sortiment
  • Servicebutik/snabbköp på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Restaurang (med brett urval)
  • Restaurang (meny med smårätter)
  • Servering/restaurang på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Gatukök
  • Pizzeria
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Gemensam grillplats
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:112
  • Bungalows/stugor
    • antal:33
  • Kylskåp
  • Cyklar
  • Mountainbikes
  • Värdeskåp
Simma
  • Äventyrsbad
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Simbassäng med vinsch
  • Utomhuspool
    • tempererad
    • yta:400 m2
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • tempererad
    • yta:20 m2
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Vindsurfingsskola
  • Snorkling
  • Vattenskidor tillåtna
  • Apparatdykning
  • Segling tillåtet
  • Seglarskola
För barn
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Lekplats
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • tempererad
    • yta:20 m2
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | franska
    • period:01-07/31-08
  • Samlingsrum
  • Discokvällar
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | franska
  • Barnsanitär
  • Skötrum
  • Vattenlekplats
  • Hoppkudde
  • Spelautomater
Sport och lek
  • Multisportplats
  • Tennis
  • Boulebana
  • Gym
  • Ridning
  • Ponnyridning
Rekreation (vuxna)
  • Aktiviteter för barn från 13 t.o.m.18 år (min 2x per vecka)
    • språk:tyska | engelska | franska | nederländska
    • period:01-07/31-08
  • Animeringsprogram: Vuxna (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | franska | nederländska
    • period:01-07/31-08
  • Fritidsfiske
  • Samlingsrum
  • (Pool) biljard
  • Teve
  • Spelautomater
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0,3 km
  • Nära motorvägsavfart (< 10 km)
    • avstånd:8 km
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,1 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:2,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
    • längd:8
    • vikt:4000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Blue Bayou Sandaya eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

  • Camping Blue Bayou Sandaya
    Vendres Plage Ouest
    34350 / Valras-Plage
    Frankrike

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    43°13'38"N 3°14'37"E
  • Observera! Sedan 13 juli 2015 är det förbjudet för många franska campingar att sätta upp egna vägvisningsskyltar. Det är lämpligt att använda GPS-koordinater för att hitta campingen.

  • Kontakt

  • www.sandaya.fr

Visa på karta
Ladda
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Blue Bayou Sandaya".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.