Go to main content

Camping Chamarges **

Allmänna uppgifter

Camping Chamarges är en camping i Die, Drôme, belägen vid en flod/ en bäck. Campingen har platser med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Chamarges ligger i närheten av en stenstrand. Det finns möjlighet att hyra husvagnar och bungalows. På campingen finns en ett sportområde.

Visa mera

På Chamarges gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder. Det finns ett underhållning. Campingen förfogar över en utomhusbassäng. I den närliggande omgivningen kan du också simma en flod/ en bäck. I Chamarges är det tillåtet att åka forsränning/åka kajak/åka flotte.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria, en restaurang (mindre urval) och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att det finns en trådlöst internet-punkt och på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

www.camping-chamarges-die.fr

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 19:20 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2017 kan du besöka inte mindre än 3319 campingar i 20 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3319 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3319 campingar, ördelade över 20 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 700 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

september 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

L. Swaans

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Chamarges och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr L. Swaans
L. Swaans

Inspektör Herr L. Swaans

Ring denna inspektör

Ring +32(0)14727866
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 7,9

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,2
Personal
8,3
Pris-kvalitetsförhållande
8,1
Campingplats
8,2
Logi
7,7
Barnvänlighet
7,6
Underhållning
6,3
Sportfaciliteter
7,3
Bassäng
8,1
Mat och dryck
8,3
Omgivning
8,6

Martijn Sloep, på denna camping i juli 2017

7,1

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, olika åldrar

Het sanitair is oud en vies. Ondanks de drukte waren 2 van de 4 wc\'s dichtgeschroefd. Er waren maar twee warmwater afwasplaatsen.

gerriek, på denna camping i juni 2017

7,2

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Eenvoudige camping zonder toeters en bellen. prima uit vals basis voor wandelingen vanaf de camping of een motor rit in de omliggende bergen. Fietsen alleen voor sportieve fietsers. Ook het Kajakken op de Drome is een geweldige ervaring .Winkels op loop afstand. Broodservice van vers gebakken brood uit echte bakkerij ,op de camping.
Sanitair schoon maar gedateerd.

Jordi Bartrina Perez, på denna camping i april 2017

7,2

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

El terreno es muy bueno, lastima que las ventanas de los servicios no tienen cristales.
Con tiempo frio no apetece utilizarlos

Jeanine Radondy, på denna camping i juni 2016

7,7

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Camp calme. Accueil sympathique. Sanitaires à améliorer. Sol dur et imperméable, d\'où problèmes de flaques et de boue. Se situe à 2, 5 km à pied du centre ville et à 400 m de Lidl. Tous les services sont fermés début juin sauf pain et piscine. Au prix ACSI, on ne va pas se plaindre. ....

P. van Braam, på denna camping i augusti 2015

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Kwamen op het voor ons juiste tijdstip: uitstroom van campinggasten ivm begin einde hoogseizoen. Was dan ook erg rustig op de locatie. Voor ons waarschijnlijk te drukke camping in hoogseizoen. Vader en dochter, eigenaren, bijzonder vriendelijke mensen. Faciliteiten op de camping waren prima.

Spronck, på denna camping i juni 2015

8,7

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A. de Kok, på denna camping i juni 2015

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

N Hamer, på denna camping i september 2014

8,2

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Wij zijn op dit moment 12 september op deze camping. Hulpvaardige ontvangst, ook daarna nog. Goede Wifi ontvangst. Rustig, Veel plaats. Goed sanitair. Niet duur. Gemoedelijk sfeer. Niet druk in het na seizoen, je hoort het ruisen van de Drome. WInkels in de buurt. Goede entree vanaf de doorgaande weg. Voor ons oudjes de ideale camping in deze tijd.

Peter, på denna camping i juli 2014

8,1

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

zijn er twee weken geweest in de periode 28/6tot 16/7 2014
de camping voldoet aan wat je van een twee sterren camping mag verwachten
maar er staan veel gasten die elkaar veel opzoeken met als gevolg dat rust ver te zoeken valt door het oeverloze geklep en soms tot laat
wil je rustig staan op deze camping raad ik je aan voor juli te kamperen

GOUMAN JM, på denna camping i juli 2014

8,2

Google Oversättning

Resesällskap: Ensamresande

Si vous aimez le bon accueil, la convivialité, la simplicité : n’hésitez pas vous êtes à la bonne adresse !
Ce camping est situé dans une région attrayante et ensoleillée à la nature préservée.
L’accès du camping est facile. Les commerces sont proches (notamment Lidl et Intermarché), le centre de Die est à moins de 5 minutes en voiture.
Le camping est propre et bien tenu, le personnel serviable et sympathique. Que demander de plus ?
Si je repasse dans le secteur, je sais où je séjournerai à nouveau.
Bravo à toute l’équipe et merci pour l’accueil et la convivialité.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
19:20 €
Cirkapris 2
27:40 €
Öppningsperiod
31-03-2017 till 01-10-2017
Yta
3,5 ha
Höjdläge
410m
Antal ställplatser
150 (80 - 110m2)
Antal fasta årsplatser
3
Antal logiplatser
6
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • WiFi-zon
    • wiFi-zon gratis
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:08.00-20.00
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:engelska | franska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:elektricitet | gas
  • Tillåtet att ha med egen båt
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Huktoaletter
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • En dusch (minst 1.5m x 1.5m) + toalett (minst 1.65m x 2.2m eller 1.9m x 1.9m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade inte i samma servicebyggnad, men med larmanordning
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Gräsmark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Restaurang (med brett urval)
  • Restaurang (meny med smårätter)
    • period:28-04/04-10
  • Gatukök
  • Pizzeria
    • period:28-04/04-10
  • Måltider för avhämtning
    • period:28-04/04-10
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Is för kylning tillgänglig
Att hyra på eller vid campingen
  • Bungalows/stugor
    • antal:3
  • Husvagnar
    • antal:3
  • Mountainbikes
  • Kanoter
  • Kajaker
Simma
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
  • Badplats i flod/å (max. 0,1 km)
  • Fält att sola på
Strand
  • Kiselstensstrand
  • Stenig strand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Forspaddling/kajak/flottränning
  • Tillåtet att ha med egen båt
För barn
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | franska
    • period:02-07/13-08
  • Enkel lekplats
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Boulebana
Rekreation (vuxna)
  • Fritidsfiske
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:jobbigt | genomsnittligt
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:jobbigt | genomsnittligt
  • Teve
Campingens läge
  • Belägen vid flod/å (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
    • längd:12
    • vikt:6 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:6 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
  • Eventuella dörrdämpare inte för tunga (tryck på 3 till 4 kg)
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Chamarges eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

  • Camping Chamarges
    route de Valence
    26150 / Die
    Frankrike

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    44°45'44"N 5°20'46"E
  • Observera! Sedan 13 juli 2015 är det förbjudet för många franska campingar att sätta upp egna vägvisningsskyltar. Det är lämpligt att använda GPS-koordinater för att hitta campingen.

  • Kontakt

  • www.camping-chamarges-die.fr

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Lör

18 / 11

 

Sön

19 / 11

 

Mån

20 / 11

 

Tis

21 / 11

 

Ons

22 / 11

 

Tors

23 / 11

 

Fre

24 / 11

 
Max. 7.7° 9.3° 9.4° 12.3° 13.7° 14.8° 14.9°
Min. 0.9° -0.2° 0.3° 0.6° 2.2° 5.4°
Regn 0% 5% 0% 15% 5% 15% 15%
Vindriktning N N N N ZO S S
Vindstyrka 4 4 3 3 2 2 2

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 82% 55 3
Feb 71% 50 5
Mar 65% 73 7
Apr 67% 73 7
Maj 69% 89 8
Jun 64% 54 9
Jul 61% 45 10
Aug 62% 97 9
Sep 69% 118 8
Okt 79% 132 5
Nov 79% 119 4
Dec 77% 55 3
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Chamarges".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.