Go to main content

Camping Loutsa

Allmänna uppgifter

Camping Loutsa är en camping i Finikounta, Peloponnesos, belägen vid havet. Campingen har platser med stängsel, med skugga och platser med lite skugga. Loutsa ligger i närheten av en sandstrand.

Visa mera

På Loutsa gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Loutsa är det tillåtet att snorkla och vindsurfa.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar och en restaurang (mindre urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 28:50 €

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

mars 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
mån tis ons tors fre lör sön
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augusti 2018
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
mån tis ons tors fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

B.A.M. van Dommelen

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Loutsa och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr B.A.M. van Dommelen
B.A.M. van Dommelen

Inspektör Herr B.A.M. van Dommelen

Ring denna inspektör

Ring +31(0)167567788
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,1

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,5
Personal
8,2
Pris-kvalitetsförhållande
8,0
Barnvänlighet
7,9
Underhållning
5,5
Mat och dryck
6,8
Omgivning
8,3

Niens, på denna camping i juni 2017

8,7

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Niëns, på denna camping i juni 2015

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

fam. Peters, på denna camping i juni 2014

4,9

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Na 8 jaar terug op Loutsa. Het personeel is uitermate vriendelijk/behulpzaam. Plaatsen zijn redelijk klein. Sanitair genoeg voor handen en super schoon. Wat eens een veredelde afhaalfriture was, is nu een gezellig restaurantje waar je tegen een redelijke prijs heerlijk kunt eten. Loutsa ligt op loopafstand van Finikounda met een leuke boulevard, supermarket en winkeltjes. Binnen redelijke afstand is een bezoek aan Pilos, Methoni en Koroni zeker de moeite waard. Wij komen hier zeker terug.

F. Haan, på denna camping i juli 2013

8,3

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Willem Marinus de Graaf, på denna camping i juni 2011

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Wim de Graaf, på denna camping i juni 2011

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Prettig ontvangst, mooi en schoon sanitair. Ruime plaatsen vlak aan zee met een zandstrand. In het voorseizoen erg rustig.
Kortom een camping voor personen die rust zoeken ideaal.

Wim de Graaf, på denna camping i juni 2011

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Prettige ontvangst, mooi en schoon sanitair. Ruime plaatsen vlak aan zee met een zandstrand. In het voorseizoen erg rustig. Kortom een camping voor personen die rust zoeken ideaal.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
28:50 €
Cirkapris 2
36:50 €
Öppningsperiod
15-04-2018 till 15-10-2018
Yta
0,8 ha
Antal ställplatser
70 (36 - 48m2)

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • Mobilt internet
    • Typ:4G
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:dinnercard | mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:engelska | franska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
  • Tillåtet att ha med egen båt
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Sittoaletter
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • Strandduschar
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Sandig mark
  • Hård mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel begränsat utbud
    • period:01-06/15-10
  • Restaurang (meny med smårätter)
    • period:01-06/30-09
  • Gatukök
    • period:01-06/30-09
  • Måltider för avhämtning
    • period:01-06/30-09
  • Bar
    • period:01-06/30-09
  • Frysblocksinlämning
  • Is för kylning tillgänglig
Att hyra på eller vid campingen
  • Scooters
  • Bilar
Simma
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
  • Strandduschar
Strand
  • Sandstrand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Snorkling
  • Tillåtet att ha med egen båt
  • Segling tillåtet
För barn
  • Inget animeringsprogram
Rekreation (vuxna)
  • Fritidsfiske
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0 km
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,5 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Loutsa eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Camping Loutsa

    24006 / Finikounda
    Grekland

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    36°48'15"N 21°49'16"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Tis

22 / 05

 

Ons

23 / 05

 

Tors

24 / 05

 

Fre

25 / 05

 

Lör

26 / 05

 

Sön

27 / 05

 

Mån

28 / 05

 
Max. 27.1° 27.3° 25.1° 24.6° 25.1° 25.4° 25.4°
Min. 15.9° 18.1° 17.3° 17.4° 17° 17.3° 16.9°
Regn 0% 10% 30% 30% 20% 25% 20%
Vindriktning V S V V V V V
Vindstyrka 2 2 4 4 4 3 3

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 76% 55 5
Feb 76% 87 5
Mar 73% 69 7
Apr 74% 53 7
Maj 77% 16 9
Jun 76% 4 11
Jul 74% 0 12
Aug 74% 2 11
Sep 72% 57 9
Okt 74% 59 7
Nov 78% 159 5
Dec 77% 178 4
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Loutsa".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.