Go to main content

Camping Pian d'Amora

Allmänna uppgifter

Camping Pian d'Amora är en camping i Coreglia Antelminelli, Lucca, belägen i skogen. Denna terrasscamping har platser med stängsel, med skugga och utan skugga.

Visa mera

På Pian d'Amora gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder. Campingen förfogar över en utomhusbassäng.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en pizzeria och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Kan också hittas i ACSI Great & Little Campsites-appen

Riktpris 35:50 €

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

G.F.B. Duivenvoorde

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Pian d'Amora och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr G.F.B. Duivenvoorde
G.F.B. Duivenvoorde

Inspektör Herr G.F.B. Duivenvoorde

Ring denna inspektör

Ring +31(0)634501679
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,3

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,2
Personal
8,5
Pris-kvalitetsförhållande
8,2
Barnvänlighet
8,4
Sportfaciliteter
9,0
Bassäng
7,8
Mat och dryck
8,5
Omgivning
8,7

Zuidema-Heijnen, på denna camping i september 2017

8,4

Google Oversättning

Resesällskap: Par

We hadden een prachtige plek, heerlijk rustig! Een lastige weg omhoog, met een caravan moet je echt wel rijervaring hebben! Sanitair prima in orde. Jammer dat toen de stroom tijdens een zware regenbui \'s avonds uitviel, de eigenaresse niet op de camping aanwezig was, en ook na ons telefoontje niet kwam. Het probleem was de volgende ochtend nog steeds niet opgelost.

Esther, på denna camping i augusti 2017

7,4

Google Oversättning

Resesällskap: Yngre par

Wij hadden erg kleine plaatsen, gelukkig waren we na het hoogseizoen en waren niet alle plaatsen om ons heen bezet zodat we onze stoelen bij \'de buren\' konden zetten. Sanitair boven is perfect in orde, nieuw en schoon. Sanitair beneden is verouderd, maar prima. Zwembad is dik in orde en personeel zeer vriendelijk!

Molenaar, på denna camping i juli 2012

8,1

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R. Hof, på denna camping i juli 2012

8,2

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Debora Strijbos, på denna camping i juli 2011

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Joke , på denna camping i juli 2011

8,9

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Wij zijn nu twee keer naar de campinggeweest en het was fantastisch. Een heerlijke
camping met eigenaren die met veel plezier
de camping beheren en de gasten genieten hierdoor van een onbezorgde vakantie.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
35:50 €
Cirkapris 2
43:50 €
Öppningsperiod
15-04-2017 till 01-10-2017
Yta
2,5 ha
Höjdläge
600m
Antal ställplatser
43 (12 - 72m2)
Antal logiplatser
4

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:50 m2
    • period:15-04/01-10
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:3
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Pass/identitetskort obligatoriskt
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:amex | dinnercard | mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | italienska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:3
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:3
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Bilfri plats
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:3
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:3
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Camping med terrasser
  • Plats med hårt underlag
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Torktumlare
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel begränsat utbud
  • Restaurang (med brett urval)
  • Pizzeria
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
Att hyra på eller vid campingen
  • Mountainbikes
  • Frysblock
  • Lodgetält utan badrum
Simma
  • Utomhuspool
    • yta:50 m2
    • period:15-04/01-10
För barn
  • Enkel lekplats
  • Trampolin
  • Inget animeringsprogram
Sport och lek
  • Bordtennisbord
Rekreation (vuxna)
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:jobbigt
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:ljus
Campingens läge
  • Skogsläge
  • Panorama
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,5 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:0,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:4 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Lugnt dag och natt
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Pian d'Amora eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Camping Pian d'Amora
    Via Crocifisso, Loc. Pian d'Amora
    55025 / Coreglia Antelminelli
    Italien

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    44°3'58"N 10°31'44"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Tors

14 / 12

 

Fre

15 / 12

 

Lör

16 / 12

 

Sön

17 / 12

 

Mån

18 / 12

 

Tis

19 / 12

 

Ons

20 / 12

 
Max. 2.1° 3.5° 0.7° -0.8° -0.6° 1.2°
Min. -5.8° -1° -2.1° -5.3° -6.4° -4.8° -4.4°
Regn 80% 80% 20% 10% 10% 10% 10%
Vindriktning SV SV N N N NO NO
Vindstyrka 5 5 4 4 3 3 3

Genomsnittlig temperatur

Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Pian d'Amora".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.