Go to main content

Camping & Village Montescudaio ****

Allmänna uppgifter

Camping & Village Montescudaio är en camping i Montescudaio, Pisa, belägen i skogen. Denna terrasscamping och camping med sluttande terräng har platser med stängsel, med skugga och platser med lite skugga. Det finns möjlighet att hyra husbilar och bungalows. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

På Camping & Village Montescudaio gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
För den sportige semestervandraren har campingen utflyktsprogram. Det finns ett underhållning. Campingen förfogar över en utomhusbassäng och ett knattebad.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 36:10 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2017 kan du besöka inte mindre än 3319 campingar i 20 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3319 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3319 campingar, ördelade över 20 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 700 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

september 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

E. Hoen

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping & Village Montescudaio och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr E. Hoen
E. Hoen

Inspektör Herr E. Hoen

Ring denna inspektör

Ring +31(0)527697515
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,1

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,3
Personal
8,2
Pris-kvalitetsförhållande
8,0
Campingplats
8,4
Logi
8,2
Barnvänlighet
8,2
Underhållning
7,4
Sportfaciliteter
7,6
Bassäng
8,1
Mat och dryck
7,8
Omgivning
8,6

Matthijs Trip, på denna camping i augusti 2016

8,7

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Superfijne camping! De camping is groot, maar doordat de plaatsen rondom de voorzieningen liggen heb je daar geen last van. De plaatsen hebben allemaal natuurlijke afscheiding en er lopen kronkelende weggetjes door. Bij aankomst mag je mee in een autootje om de diverse vrije plekken te bekijken. Het heeft wat weg van een rit door een safaripark.
Voorzieningen zijn goed en alles ziet er prachtig uit! Zowel voor kleine kinderen als tieners erg geschikt. Wij gaan normaliter niet vaker naar dezelfde camping, maar dit blijft een aanrader!

G. Regtering, på denna camping i juli 2016

8,2

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 12 – 18 år

Al weer voor de zesde keer hier geweest , tot volle tevredenheid. Alleen dit jaar wel last gehad van lawaaiige jeugd \'s nachts. Overigens wel zonde dat aantallen GOLD plaatsen wordt uitgebreid, stonden dit jaar niet eens vol in hoogseizoen! Sanitair is verder prima.

W. Van Lent, på denna camping i juli 2015

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Nicole, på denna camping i augusti 2014

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 12 – 18 år

Heerlijke nonchalante camping. Mooie schaduwrijke plaatsen. Geen strakke camping met rechte straatjes.
Heel veel Nederlandse jongeren. Gezellig barretje met af en toe live-muziek.
Reis je met een tentje, dan krijg je in het hoogseizoen (is mijn ervaring) geen ruime plaats toegewezen bestemd voor een caravan.

Marlon Bocken, på denna camping i juli 2013

8,5

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

G.J. de Moet, på denna camping i maj 2011

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Meindert de Jonge, på denna camping i juli 2010

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Brenda Stolte, på denna camping i juli 2010

8,2

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Hans de Rijke, på denna camping i juli 2010

8,2

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, olika åldrar

Vorig jaar bij toeval deze camping ontdekt. Mooie camping in mooie omgeving. Personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Wij wilden 2 weken blijven maar door lekken van gasfles brandwonden opgelopen en opgenomen in plaatselijk ziekenhuis. Tijdens dit ongeval was men zeer alert en behulpzaam. Helaas was er geen dokter aanwezig, ziekenhuis wel vlakbij. Camping heeft verschillende plaatsen en grootte. Alles is netjes schoon en ordentelijk. Echt een aanrader.

anneke, på denna camping i augusti 2009

7,9

Google Oversättning

Resesällskap: Par

\'s avonds laat last van lawaai jeugd. \'s nachts last van blaffende honden. Over het algemeen goede redelijke camping.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
36:10 €
Cirkapris 2
54:00 €
Öppningsperiod
12-05-2017 till 16-09-2017
Yta
25 ha
Höjdläge
50m
Antal ställplatser
370 (60 - 200m2)
Antal fasta årsplatser
40
Antal logiplatser
169
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:625 m2
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:157
Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:08.00-20.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.00-23.00
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Lätt tillgänglig reception för handikappade
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | spanska | franska | italienska
Campingregler
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Inga hundar tillåtna under högsäsong
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Camping med terrasser
  • Hård mark
  • Sluttande område
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel: utbrett sortiment
  • Servicebutik/snabbköp på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Restaurang (med brett urval)
  • Servering/restaurang på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Gatukök
  • Pizzeria
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Gemensam grillplats
  • Frysblocksinlämning
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:157
  • Bungalows/stugor
    • antal:12
  • Kylskåp
  • Cyklar
Simma
  • Utomhuspool
    • yta:625 m2
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:50 m2
Wellness
  • Vattenmassage
För barn
  • Lekplats
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:50 m2
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | italienska | nederländska
    • period:01-07/31-08
  • Samlingsrum
  • Discokvällar
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | italienska | nederländska
  • Barnsanitär
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Tennis
  • Boulebana
  • Klättervägg
Rekreation (vuxna)
  • Aktiviteter för barn från 13 t.o.m.18 år (min 2x per vecka)
    • språk:tyska | engelska | italienska | nederländska
    • period:01-07/30-08
  • Animeringsprogram: Vuxna (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | italienska
    • period:01-07/31-08
  • Samlingsrum
  • Utflyktsprogram (min. 2x per vecka - högsäsong)
  • Teve
Campingens läge
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:4 km
  • Skogsläge
  • Nära motorvägsavfart (< 10 km)
    • avstånd:2 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:0,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
Faciliteter vid campingplatsen
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
  • Speciella tältplatser för handikappade
Address & Route

Vill du boka campingen Camping & Village Montescudaio eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Camping & Village Montescudaio
    Via del Poggetto km 2
    56040 / Montescudaio
    Italien

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    43°18'56"N 10°33'14"E
  • Kontakt

Visa på karta
Ladda
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping & Village Montescudaio".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.