Go to main content

Camping Ca'Pasquali Village ****

Allmänna uppgifter

Camping Ca'Pasquali Village är en camping i Cavallino-Treporti, Venedig, belägen vid havet och i skogen. Campingen har platser med stängsel och med skugga. Ca'Pasquali Village ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra husvagnar och husbilar. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

För den sportige semestervandraren har campingen utflyktsprogram och olika cykelleder. Det finns ett underhållning och ett fitnessrum. Vem vill inte efter en hård dag slappna av i en jacuzzi. Campingen förfogar över en utomhusbassäng och en uppvärmd utomhusbassäng. Det finns också en vattenrutschbana. I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Ca'Pasquali Village är det tillåtet att vindsurfa.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria, en självservering och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att campingen förfogar över en eller flera datorer med internetförbindelse, det finns en trådlöst internet-punkt och på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

www.capasquali.it

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 58:80 €

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

september 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

W. Ghesquière

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Ca'Pasquali Village och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr W. Ghesquière
W. Ghesquière

Inspektör Herr W. Ghesquière

Ring denna inspektör

Ring +32(0)475265140
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,3

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,4
Personal
8,6
Pris-kvalitetsförhållande
8,0
Campingplats
8,3
Logi
8,5
Barnvänlighet
8,6
Underhållning
8,2
Sportfaciliteter
8,2
Bassäng
8,4
Mat och dryck
8,1
Omgivning
8,2

C. Regeer, på denna camping i juli 2007

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, olika åldrar

Een super camping direct aan de zee met een geweldig zandstrand. Alles aanwezig op de caming, zelfs dagelijks een dokter. Zwembad super, personeel van de caming vriendelijk. Leuk voor kleine kinderen. Sanitair: nog nooit zo schoon gezien. De hele dag loopt er iemand te poetsen tot zeker een uur of 21.00. Winkel op de caming verkoopt alles. Wel een beetje duur. Omgeving is redelijk. Venetie is goed te bereiken met de boot, haventje is 15 min met de auto. Murano is nog leuker om te bekijken en een stuk minder druk. Een echte aanrader deze caming. Is wel een echte kindercamping. Er is zelfs baby wasgelegenheid (badjes).

I.S. van Zutphen-Rijsdijk, på denna camping i maj 2006

8,1

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Ook in de meivakantie is dit een prettige camping om te zijn. Je kunt zo het strand oplopen en de zee in. Vanuit Punto Sabioni kun je met de boot naar de mooie stad Venetië. Ook kun je van hieruit andere plaatsen bekijken. Het zwembad is heerlijk, vooral voor kinderen. Eten in het restaurant is heerlijk. In de creperie kun je ook lekker pannekoeken eten of een pizza bestellen. Enige nadeel is dat zwembad, speeltuin en winkels tussen 12.00 en 15.00 geloten zijn en je ook de camping niet op of af kan met de auto. Dan geldt er dus siësta. Is ook wel lekker op het heetst van de dag.

de Groot, på denna camping i juni 2013

8,3

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ruiter, på denna camping i juni 2012

8,4

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kwakernaak, på denna camping i juni 2015

8,7

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Susan Peters, på denna camping i maj 2013

8,9

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Een geweldige en goed verzorgde camping vlakbij de schitterende stad Venetië. Met een prachtig zwembad en vele andere faciliteiten.

Haelen, på denna camping i juli 2012

9,0

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn <4 år

De camping is heel proper en ook het sanitair is goed, het wordt meerdere malen gepoetst. Mijn kinderen hebben zich geamuseerd van 's morgens tot 's avonds, kinderanimatie is top voor jong en oud.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
58:80 €
Cirkapris 2
83:60 €
Öppningsperiod
13-04-2017 till 01-10-2017
Yta
10 ha
Antal ställplatser
412 (70 - 100m2)
Antal logiplatser
238
Camping som passar för handikappade
Ja
Eco-camping
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • tempererad
    • yta:1500 m2
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:228
Internet
  • Möjlighet att använda Internet
  • WiFi-zon
    • wiFi-zon gratis
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Pass/identitetskort obligatoriskt
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:07.00-23.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.00-13.00 | 15.00-23.00
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Bankomat/kontantuttag möjligt
  • Pensionärsrabatt
  • Defibrillator
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:danska | tyska | engelska | italienska
Campingregler
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Förbud mot att köra in under lunchpausen
    • tid:13.00-15.00
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Inga hundar tillåtna under lågsäsong
  • Inga hundar tillåtna under högsäsong
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Egen WC/dusch
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Familjebadrum
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • Familjedusch
  • Seniordusch (med extra hållare)
  • En dusch (minst 1.5m x 1.5m) + toalett (minst 1.65m x 2.2m eller 1.9m x 1.9m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Servering/restaurang har toalett för handikappade
  • Skötrum
  • Kran utan tryckknapp
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Plats med hårt underlag
  • Sandig mark
  • Hård mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel: utbrett sortiment
  • Livsmedel begränsat utbud
  • Servicebutik/snabbköp på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Restaurang (med brett urval)
  • Självbetjäningsrestaurang
  • Servering/restaurang på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Gatukök
  • Pizzeria
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:228
  • Husvagnar
    • antal:10
  • Cyklar
  • Kanoter
  • Kajaker
  • Segelbåtar
  • Trampbåtar
  • Kylskåp med lås
  • Värdeskåp
  • Uthyrning av dykutrustning
Simma
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Utomhuspool
    • tempererad
    • yta:1500 m2
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
Wellness
  • Bubbelbad
  • Vattenmassage
Strand
  • Sandstrand
Vattensport och -rekreation
  • Vindsurfing tillåtet
  • Vindsurfingsskola
  • Apparatdykning
    • dykarskola
    • fyllning av tryckluftstuber
  • Segling tillåtet
  • Seglarskola
För barn
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Lekplats
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:danska | tyska | engelska | italienska
  • Enkel lekplats
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:danska | tyska | engelska | italienska
  • Barnsanitär
  • Skötrum
  • Vattenlekplats
  • Hoppkudde
  • Spelautomater
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Gym
  • Beachvolleybolll
  • Bågskytte
Rekreation (vuxna)
  • Aktiviteter för barn från 13 t.o.m.18 år (min 2x per vecka)
    • språk:tyska | engelska | italienska
  • Animeringsprogram: Vuxna (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:danska | tyska | engelska | italienska
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:ljus
  • Utflyktsprogram (min. 2x per vecka - högsäsong)
  • Teve
  • Spelautomater
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0 km
  • Skogsläge
  • Panorama
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,4 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:0,1 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
    • längd:9
    • vikt:8000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:16 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
  • Platser med rtv-anslutning
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
  • Speciella parkeringsplatser för handikappade
  • Eventuella dörrdämpare inte för tunga (tryck på 3 till 4 kg)
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Ca'Pasquali Village eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

  • Camping Ca'Pasquali Village
    Via Poerio 33
    30013 / Cavallino/Treporti
    Italien

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    45°27'10"N 12°29'25"E
  • Kontakt

  • www.capasquali.it

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Ca'Pasquali Village".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.