Go to main content

De Pier Recreatie B.V.

Allmänna uppgifter

De Pier Recreatie B.V. är en camping i Uden, Noord-Brabant, belägen i skogen. Campingen har platser med stängsel och platser med lite skugga. Det finns möjlighet att hyra husbilar och bungalows. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

På De Pier Recreatie B.V. gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder. Det finns ett underhållning. Campingen förfogar över en utomhusbassäng och ett knattebad. Det finns också en vattenrutschbana.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en restaurang (mindre urval) och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 29:50 €

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

april 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
mån tis ons tors fre lör sön
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augusti 2018
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
mån tis ons tors fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

T.M.A.B. Naninck

Denna inspektör gör varje år ett besök på De Pier Recreatie B.V. och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Fru T.M.A.B. Naninck
T.M.A.B. Naninck

Inspektör Fru T.M.A.B. Naninck

Ring denna inspektör

Ring +31(0)620984977
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,3

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,7
Personal
8,3
Pris-kvalitetsförhållande
8,2
Barnvänlighet
8,2
Underhållning
8,1
Sportfaciliteter
7,6
Bassäng
8,1
Mat och dryck
8,2
Omgivning
8,9

F. van Loon, på denna camping i juni 2016

8,4

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Blok, på denna camping i juni 2016

7,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

van der Heijden, på denna camping i juli 2015

7,9

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A. van den Bungelaar, på denna camping i juli 2015

8,5

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Patrick Musters, på denna camping i juli 2014

8,7

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Prachtige kindvriendelijke camping in een nog mooiere omgeving. Wat is het hier fijn! Wij hebben een gezin met 4 jongen kinderen. Geen omkijken naar de kinderen, die kunnen lekker \"los\" rondlopen en spelen. Wij kunnen genieten van de heerlijke rust. Wat een aanrader.

A. Vos, på denna camping i juni 2014

8,3

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

H. A. C. Bressers, på denna camping i juni 2014

8,1

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Tol, på denna camping i maj 2013

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bressers, på denna camping i maj 2013

8,5

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

D.H. van de Wardt, på denna camping i maj 2012

8,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
29:50 €
Cirkapris 2
36:50 €
Öppningsperiod
01-04-2018 till 01-11-2018
Yta
10 ha
Antal ställplatser
42 (140m2)
Antal fasta årsplatser
120
Antal logiplatser
18

* Fett trycka faciliteter är inte inkluderade i övernattningspriset. För dessa måste man betala extra. (Detta innebär inte att de inte-fett tryckta faciliteterna är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:01-05/01-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:6
Internet
  • Mobilt internet
    • Typ:4G
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Pass/identitetskort obligatoriskt
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Defibrillator
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | franska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Familjedusch
  • Skötrum
  • Strandduschar
Mark och plantering
  • Platser med lite skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Torktumlare
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Restaurang (med brett urval)
  • Restaurang (meny med smårätter)
    • period:28-04/20-09
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:6
  • Bungalows/stugor
    • antal:12
  • Cyklar
  • Trampbilar
  • Elektriska cyklar
Simma
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:01-05/01-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:25 m2
    • period:01-05/01-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Strandduschar
För barn
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Lekplats
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:25 m2
    • period:01-05/01-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | nederländska
    • period:07-07/19-08 | 28-04/13-05
  • Samlingsrum
  • Skötrum
  • Betesmark för djur
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Boulebana
  • Beachvolleybolll
  • Golfbana på nära avstånd (max. 10 km)
    • avstånd:3 km
    • antal:9
Rekreation (vuxna)
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:ljus | genomsnittligt
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:ljus | genomsnittligt
  • Samlingsrum
  • (Pool) biljard
  • Teve
Campingens läge
  • Skogsläge
  • Nära motorvägsavfart (< 10 km)
    • avstånd:3 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:3,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
  • Platser med rtv-anslutning
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Lugnt dag och natt
Address & Route

Vill du boka campingen De Pier Recreatie B.V. eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • De Pier Recreatie B.V.
    Schansweg 3A
    5406 TP / Uden
    Nederländerna

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    51°40'3"N 5°34'36"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Ons

20 / 06

 

Tors

21 / 06

 

Fre

22 / 06

 

Lör

23 / 06

 

Sön

24 / 06

 

Mån

25 / 06

 

Tis

26 / 06

 
Max. 26.9° 18.3° 16.7° 17.5° 19.6° 24.4° 27.3°
Min. 13.7° 15.2° 8.6° 8.1° 8.3° 10.3° 11.4°
Regn 5% 65% 80% 80% 30% 10% 15%
Vindriktning SV NV NV NV N N NO
Vindstyrka 3 4 3 3 2 2 2

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan 90% 68
Feb 87% 51
Mar 86% 79
Apr 78% 34
Maj 70% 55
Jun 72% 62
Jul 80% 94
Aug 81% 80
Sep 88% 78
Okt 87% 57
Nov 90% 56
Dec 89% 66
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "De Pier Recreatie B.V.".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.