Go to main content

Ardoer camping 't Noorder Sandt

Allmänna uppgifter

Ardoer camping 't Noorder Sandt är en camping i Julianadorp, Noord-Holland, belägen vid havet. Campingen har platser med stängsel, med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Ardoer camping 't Noorder Sandt ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra bungalows. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

På Ardoer camping 't Noorder Sandt gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder. Det finns ett underhållning. Vem vill inte efter en hård dag slappna av i en sauna. Campingen förfogar över en simanläggning, ett uppvärmt inomhusbad och ett knattebad. Det finns också en vattenrutschbana. I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Ardoer camping 't Noorder Sandt är det tillåtet att vindsurfa.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

www.ardoer.com/noordersandt

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 42:50 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2017 kan du besöka inte mindre än 3319 campingar i 20 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3319 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3319 campingar, ördelade över 20 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 700 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

september 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

R. de Brie

Denna inspektör gör varje år ett besök på Ardoer camping 't Noorder Sandt och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr R. de Brie
R. de Brie

Inspektör Herr R. de Brie

Ring denna inspektör

Ring +31(0)223647094
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,1

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,6
Personal
8,2
Pris-kvalitetsförhållande
7,8
Campingplats
8,2
Logi
8,1
Barnvänlighet
8,1
Underhållning
7,7
Sportfaciliteter
7,5
Bassäng
7,9
Mat och dryck
7,4
Omgivning
8,6

Fam de Groot, på denna camping i september 2017

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Prima camping. Eén veld werd opnieuw ingezaaid. Goed idee ook voor de overige velden. Veel honden op de camping: we waren zo\'n beetje de enigen zònder hond .... Sanitair prima. Op loopafstand van duinen en strand. Mooi fietsen in de omgeving.

Weyens ludo, på denna camping i juni 2016

8,6

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Goed gelegen om fietstochten te maken. Kust op wandelafstand. Rustige ligging.
Prachtig sanitair. Vriendelijk personeel.

Adrienne, på denna camping i september 2015

8,7

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Mooie camping, bij een ardoer camping ben je trouwens altijd aan het juiste adres.
Sanitair prima in orde en de omgeving is zeer mooi en rustgevend, een aanrader !

Sjef Schmit, på denna camping i september 2015

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Wat een pracht camping. Prima plaats, geweldig mooi en goed onderhouden sanitair gebouw (luchtverfrissers, zeep en een hanadoekautomaat!!) waar vind je dit nog.
Douches met mengkraan voor 10 min, dus ruimschoots voldoende. Een buitenkeuken met 4 gasfornuizen met oven!!. Kortom een camping waar iedereen het echte vakantiegevoel krijgt zonder overdreven luxe.

Mansom, på denna camping i juni 2015

8,4

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Annie Beverdam, på denna camping i juli 2014

7,8

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 12 – 18 år

we hebben een avond voor aankomst geboekt hebben een prima plaats gehad nabij de buitenkeuken de plaats was ruim netjes schoon met gras en schaduw.
Het personeel is heel vriendelijk en de toiletten zijn goed onderhouden. We hebben hier een prima korte extra vakantie gehad.

A. van der Meulen, på denna camping i maj 2014

7,9

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Roose, på denna camping i maj 2012

8,3

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Floris, på denna camping i maj 2011

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

van beek, på denna camping i augusti 2009

7,9

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn <4 år

Nette schone camping met zeer schoon sanitair en vriendelijk personeel. Zwembad ziet er ook goed uit, niet al te groot en daarbij ook nog eens een zeer mooie omgeving.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
42:50 €
Cirkapris 2
54:50 €
Öppningsperiod
01-04-2017 till 01-10-2017
Yta
11 ha
Antal ställplatser
180 (100m2)
Ställplatser för husbilar
50
Antal fasta årsplatser
223
Antal logiplatser
6
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Simhall (tempererat vatten)
    • yta:200 m2
  • Äventyrsbad
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • Också möjligt för reservationer med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:09.00-20.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.00-23.00
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Defibrillator
  • Lätt tillgänglig reception för handikappade
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | franska | italienska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • Familjedusch
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Handikapsbadrum som endast är öppet för handikappade
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Skötrum
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Möjlighet att laga mat individuellt
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Diskmaskin
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel begränsat utbud
  • Restaurang (med brett urval)
  • Gatukök
  • Pizzeria
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Bungalows/stugor
    • antal:6
  • Cyklar
  • Kanoter
  • Värdeskåp
  • Elektriska cyklar
Simma
  • Simhall (tempererat vatten)
    • yta:200 m2
  • Äventyrsbad
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Simbassäng med vinsch
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • tempererad
    • yta:24 m2
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
  • Fält att sola på
Wellness
  • Bastu
Strand
  • Sandstrand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Segling tillåtet
För barn
  • Vattenrutschkana (> 10 m.)
  • Lekplats
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • tempererad
    • yta:24 m2
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | nederländska
    • period:08-07/27-08 | 23-04/07-05
  • Enkel lekplats
  • Samlingsrum
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | nederländska
  • Barnsanitär
  • Skötrum
  • Hoppkudde
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Boulebana
  • Ridning
  • Ponnyridning
  • Pitch och putt på nära avstånd (max. 10 km)
  • Golfbana på nära avstånd (max. 10 km)
    • golfclinic (golfkurs)
    • avstånd:2 km
    • antal:9
Rekreation (vuxna)
  • Aktiviteter för barn från 13 t.o.m.18 år (min 2x per vecka)
    • språk:tyska | nederländska
    • period:08-07/27-08 | 23-04/07-05
  • Fritidsfiske
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:ljus
  • Samlingsrum
  • (Pool) biljard
  • Teve
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0,5 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:2 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Speciella platser för husbilar
    • asfalterade platser för campingbilar
    • vattenanslutning- och avlopp
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:60 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:50
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
  • Platser med rtv-anslutning
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Lugnt dag och natt
  • Reservation rekommenderas för lågsäsongen
  • Camping info app
Address & Route

Vill du boka campingen Ardoer camping 't Noorder Sandt eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

  • Ardoer camping 't Noorder Sandt
    Noorder Sandt 2
    1787 CX / Julianadorp aan Zee
    Nederländerna

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    52°54'21"N 4°43'29"E
  • Kontakt

  • www.ardoer.com/noordersandt

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Tors

23 / 11

 

Fre

24 / 11

 

Lör

25 / 11

 

Sön

26 / 11

 

Mån

27 / 11

 

Tis

28 / 11

 

Ons

29 / 11

 
Max. 13.6° 9.4° 7.4° 8.2° 8.4° 7.6° 6.4°
Min. 10.4° 5.7° 2.7° 3.5° 4.6° 3.1°
Regn 85% 90% 85% 90% 90% 85% 85%
Vindriktning S V V V V V V
Vindstyrka 6 4 4 5 5 4 4

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 90% 59 2
Feb 89% 44 4
Mar 88% 46 4
Apr 83% 41 6
Maj 80% 41 7
Jun 79% 44 7
Jul 81% 63 8
Aug 79% 79 7
Sep 84% 82 5
Okt 84% 90 4
Nov 88% 77 2
Dec 88% 70 2
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Ardoer camping 't Noorder Sandt".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.