Go to main content

DroomPark Molengroet

Allmänna uppgifter
Riktpris 27:00 €

DroomPark Molengroet är en camping i Noord-Scharwoude, Noord-Holland, belägen vid en sjö/en rekreationsplats. Campingen har platser med stängsel och platser med lite skugga. DroomPark Molengroet ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra rum och bungalows. På campingen finns en lekplats och ett sportområde.

Visa mera

På DroomPark Molengroet gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder. Det finns ett underhållning. Campingen förfogar över en utomhusbassäng. I den närliggande omgivningen kan du också simma i en sjö/rekreationspool. I DroomPark Molengroet är det tillåtet att snorkla och vindsurfa.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en restaurang (mindre urval) och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2018 kan du besöka inte mindre än 3330 campingar i 21 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3330 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3330 campingar, ördelade över 21 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 650 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

8,1
Genomsnittlig värdering Titta på 22 värderingar

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

juni 2018
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augusti 2018
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
mån tis ons tors fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

J.S. van der Zee-Grijpma

Denna inspektör gör varje år ett besök på DroomPark Molengroet och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Fru J.S. van der Zee-Grijpma
J.S. van der Zee-Grijpma

Inspektör Fru J.S. van der Zee-Grijpma

Ring denna inspektör

Ring +31(0)204825703
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,1

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,2
Personal
8,1
Pris-kvalitetsförhållande
7,9
Barnvänlighet
8,2
Underhållning
7,7
Sportfaciliteter
8,0
Bassäng
7,2
Mat och dryck
7,8
Omgivning
8,4

Rob, på denna camping i juni 2018

7,8

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Bij de 6 herendouches ontbraken de roosters van de afvoerputjes .Hierdoor hing er een penetrante rioollucht in de doucheruimte. Sanitair werd wel 3 x daags schoongemaakt. Kale plekken door het toestaan van gebruik van grondzeilen in de voortenten. Het gras rond deze kale plekken was 25 cm hoog. De haag werd donderdag gesnoeid, maar maandag lag het snoeihout nog rondom onze caravan. De zondag voor ons vertrek was er gratis haring happen. 4 per persoon. Moest daarvoor wel een uur in de rij staan. Ondertussen speelde er een leuk orkestje.

Tonny Eickhof, på denna camping i september 2017

7,8

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Mooie camping.

.
.

Mike Jones, på denna camping i juni 2016

7,4

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

As a Motorhome user, I would not use this site again. The Motorhome Pitches are small and the grass over the road is used as a carpark.(cars are not allowed on caravan pitches). The Reception closes at 5pm! as does the small swimming pool. The Motorhome service point is not a \'Drive Over\' so was unusalbe by us.

F. Willems, på denna camping i maj 2016

8,7

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. Schilder, på denna camping i maj 2015

8,3

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

de Vries, på denna camping i maj 2015

8,7

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

a.de Visser, på denna camping i augusti 2014

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

mooie grote gezellige camping goede voorzieningen.redelijk goed onderhoud sanitair.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Omgeving veel winkels.goede fiets en loop mogelijkheden vooral in het nabij gelegen natuurpark

Dhr. J. Wieten, på denna camping i augusti 2014

6,9

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

We werden niet gastvrij ontvangen. Was in Augustus,regen periode. Er werd ons verteld zoek maar een droge plek dan horen we het wel. Geen prospectussen gekregen van de omgeving,vroegen we om fietsroutes was er niet meer. Moesten alles zelf ontdekken. Daarna nog een reciever gehuurd die niet compleet was. Bij vertrek kon er nog geen goede reis af bij de receptie. De dames bleven kletsen met elkaar.

m massier, på denna camping i juli 2014

6,8

Google Oversättning

Resesällskap: Par

De kampeerplaatsen zijn niet van deze tijd, ze zijn te klein, 80 m2 of minder. Niet goed onderhouden, het gras wordt niet op tijd gemaaid.

Postma, på denna camping i juni 2014

8,7

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
27:00 €
Cirkapris 2
38:30 €
Öppningsperiod
24-03-2018 till 27-10-2018
Yta
11 ha
Antal ställplatser
150 (80 - 100m2)
Ställplatser för husbilar
7
Antal logiplatser
99
Camping som passar för handikappade
Ja

* Fett trycka faciliteter är inte inkluderade i övernattningspriset. För dessa måste man betala extra. (Detta innebär inte att de inte-fett tryckta faciliteterna är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:96 m2
    • period:28-04/09-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • Mobilt internet
    • Typ:4G
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Pass/identitetskort obligatoriskt
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Bankomat/kontantuttag möjligt
  • Defibrillator
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | franska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
  • Tillåtet att ha med egen båt
    • segelbåt (längd: 6 m)
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:1
  • Rastplats för hundar
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Seniortoalett
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • Seniordusch (med extra hållare)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Servering/restaurang har toalett för handikappade
  • Skötrum
  • Kran utan tryckknapp
Mark och plantering
  • Platser med lite skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Frukost kan fås
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel begränsat utbud
  • Restaurang (med brett urval)
  • Restaurang (meny med smårätter)
  • Servering/restaurang på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Gatukök
  • Måltider för avhämtning
  • Enkel meny/egen införskaffning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Bungalows/stugor
    • antal:85
  • Rum
    • antal:14
  • Cyklar
  • Trampbilar
  • Elektriska cyklar
Simma
  • Utomhuspool
    • yta:96 m2
    • period:28-04/09-09
    • Uppvärmd:Ja
  • Badplats i sjö/konstgjord sjö (max. 0,1 km)
  • Fält att sola på
Strand
  • Sandstrand
  • Grässtrand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Brygga/boj
  • Snorkling
  • Apparatdykning
  • Tillåtet att ha med egen båt
    • segelbåt (längd: 6 m)
  • Segling tillåtet
  • Båtslip
För barn
  • Lekplats
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | nederländska
    • period:07-07/02-09 | 28-04/06-05
  • Enkel lekplats
  • Samlingsrum
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | nederländska
  • Barnsanitär
  • Skötrum
  • Hoppkudde
  • Betesmark för djur
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Multisportplats
  • Boulebana
  • Beachvolleybolll
  • Golfbana på nära avstånd (max. 10 km)
    • avstånd:7 km
    • antal:18
Rekreation (vuxna)
  • Fritidsfiske
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:ljus
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:ljus
  • Samlingsrum
  • Teve
Campingens läge
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:8 km
  • Belägen vid sjö/konstgjord sjö (max. 0,1 km)
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Speciella platser för husbilar
    • asfalterade platser för campingbilar
    • vattenanslutning- och avlopp
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:60 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:7
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
    • längd:12
    • vikt:6000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:10 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
  • Platser med rtv-anslutning
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
  • Speciella parkeringsplatser för handikappade
  • Speciella tältplatser för handikappade
  • Eventuella dörrdämpare inte för tunga (tryck på 3 till 4 kg)
  • Uppladdningsstation för ellbilar
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2015:3
  • Camping info app
Address & Route

Vill du boka campingen DroomPark Molengroet eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • DroomPark Molengroet
    Molengroet 1
    1723 PX / Noord-Scharwoude
    Nederländerna

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    52°41'40"N 4°46'14"E
  • Kontakt

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Lör

18 / 08

 

Sön

19 / 08

 

Mån

20 / 08

 

Tis

21 / 08

 

Ons

22 / 08

 

Tors

23 / 08

 

Fre

24 / 08

 
Max. 20.9° 21.9° 21.8° 22.8° 22.7° 22.4° 21.1°
Min. 13.8° 16.5° 17.6° 16.4° 16.8° 16° 15.8°
Regn 30% 30% 15% 20% 15% 25% 70%
Vindriktning SV SV V V V V V
Vindstyrka 5 4 4 4 4 4 4

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 90% 59 2
Feb 89% 44 4
Mar 88% 46 4
Apr 83% 41 6
Maj 80% 41 7
Jun 79% 44 7
Jul 81% 63 8
Aug 79% 79 7
Sep 84% 82 5
Okt 84% 90 4
Nov 88% 77 2
Dec 88% 70 2
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "DroomPark Molengroet".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.