Go to main content

Boerderijcamping Molenperk

Allmänna uppgifter

Boerderijcamping Molenperk är en camping i Serooskerke, Zeeland. Campingen har platser med stängsel, utan skugga och platser med lite skugga. Det finns möjlighet att hyra bungalows.

Visa mera

På Boerderijcamping Molenperk gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder.

Det är möjligt att komma ut på internet, därför att på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Kan också hittas i ACSI Great & Little Campsites-appen

Riktpris 23:50 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2018 kan du besöka inte mindre än 3330 campingar i 21 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3330 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3330 campingar, ördelade över 21 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 650 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

februari 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
mars 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
mån tis ons tors fre lör sön
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augusti 2018
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
mån tis ons tors fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

S. van Ginderen

Denna inspektör gör varje år ett besök på Boerderijcamping Molenperk och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr S. van Ginderen
S. van Ginderen

Inspektör Herr S. van Ginderen

Ring denna inspektör

Ring +31(0)621297016
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,8

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,8
Personal
9,0
Pris-kvalitetsförhållande
8,5
Barnvänlighet
8,8
Underhållning
8,0
Sportfaciliteter
7,0
Omgivning
8,9

Hélène van der Wouden, på denna camping i juni 2012

9,0

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Een fijne camping, grote plaatsen, zeer vriendelijke eigenaren, goed en schoon sanitair.
Lekker handig dat je caravan met een trekkertje naar de plaats gereden wordt. Ook voor de fiets was onderdak geregeld, was wel nodig want het was fris en regenachtig. Peter en Carolien kunnen er niet voor zorgen, dat het weer beter is, anders hadden ze dat vast gedaan. Ook het uitstapje met Carolien was erg leuk, met de campinggasten op pad om de gerenoveerde oude boerderij te bewonderen. Meer wil ik er niet over zeggen anders gaat volgend jaar iedereen naar camping Molenperk.

De Bruin, på denna camping i juni 2013

9,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R. van der Vlies, på denna camping i juni 2013

9,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Van Vuuren, på denna camping i maj 2015

9,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

W. de Kruijf, på denna camping i juli 2011

8,9

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

E. van der Rest, på denna camping i april 2017

8,9

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Net terug van een heerlijk weekje Molenperk.
De camping ligt op een heerlijke rustig, toch dichtbij allerlij leuke dorpjes en natuurlijk de stranden. Op loopafstand een leuke molen waar je heerlijk kunt eten en de kinderen lekker kunnen spelen. Over de camping zelf, niks dan goed! Mooie ruime plaatsen , afgebakend met mooie ( niet te hoge ) heggen. Het eerste gedeelte is leuk voor mensen met kinderen, er staat een speelhuisje en een tramoline, het achterste veld is wat rustiger. Dus keuze volop.Het sanitair is super schoon, en lekkere warme douches.Er staan twee chalets, gezellig ingericht en super netjes. Boerin Carolien, is samen met haar gezin, altijd ontzettend vriendelijk en doet er echt alles aan om je vakantie goed te doen slagen. Al met al een aanrader en wij komen zeker terug.

de Kreij, på denna camping i maj 2012

8,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Wim en Liesbeth Geverink, på denna camping i juli 2017

8,8

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

De boerderijcamping Molenperk ie een geweldig beheerde camping. Peter en Carolien staan ten allen tijde klaar voor de gasten. De camping ligt er zeer goed verzorgd bij en het sanitair en de schoonmaak deze is van buitengewone kwaliteit.

M. Haitsma, på denna camping i juli 2011

8,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

L. Bakker, på denna camping i juni 2014

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Hartelijke ontvangst op rustige camping met grote kampeerplekken, schoon sanitair en mooie omgeving waar voldoende te ontdekken is op de fiets.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
23:50 €
Cirkapris 2
34:90 €
Öppningsperiod
06-04-2018 till 31-10-2018
Yta
0,8 ha
Antal ställplatser
22 (150 - 200m2)
Ställplatser för husbilar
2
Antal fasta årsplatser
1
Antal logiplatser
2

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Bilfri plats
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | gas
Hundar
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Inga hundar tillåtna under högsäsong
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
Mark och plantering
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Mikrovågsugn
Äta, dricka och livsmedel
  • Frysblocksinlämning
Att hyra på eller vid campingen
  • Bungalows/stugor
    • antal:2
  • Cyklar
För barn
  • Enkel lekplats
  • Samlingsrum
  • Trampolin
  • Betesmark för djur
  • Inget animeringsprogram
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Geocaching (ett GPS-spel)
Rekreation (vuxna)
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:ljus
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:ljus
  • Samlingsrum
Campingens läge
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:3 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella platser för husbilar
    • asfalterade platser för campingbilar
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:150 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:2
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:6 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Lugnt dag och natt
  • Reservation rekommenderas för lågsäsongen
Address & Route

Vill du boka campingen Boerderijcamping Molenperk eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Boerderijcamping Molenperk
    Vrouwenpolderseweg 63
    4353 KA / Serooskerke (Walcheren)
    Nederländerna

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    51°33'28"N 3°36'23"E
  • Kontakt

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Tors

26 / 04

 

Fre

27 / 04

 

Lör

28 / 04

 

Sön

29 / 04

 

Mån

30 / 04

 

Tis

01 / 05

 

Ons

02 / 05

 
Max. 12.6° 14.6° 12.2° 11.3° 9.9° 12.3° 14.5°
Min. 8.7° 7.4° 6.9°
Regn 15% 90% 55% 85% 80% 65% 50%
Vindriktning V SV NV NO V SV SV
Vindstyrka 5 4 3 5 4 5 4

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan 88% 66
Feb 86% 77
Mar 86% 75
Apr 80% 74
Maj 77% 58
Jun 77% 127
Jul 79% 51
Aug 77% 61
Sep 81% 135
Okt 83% 93
Nov 87% 92
Dec 87% 90
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Boerderijcamping Molenperk".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.