Go to main content

Camping Castell Park Cat.1

Allmänna uppgifter
Riktpris 39:00 €

Camping Castell Park är en camping i Vall-Llobrega, Girona. Campingen har platser med stängsel och med skugga. Det finns möjlighet att hyra tält och husbilar. På campingen finns en ett sportområde.

Visa mera

På Castell Park gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

Campingen förfogar över en utomhusbassäng och ett knattebad.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar och en restaurang (mindre urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att campingen förfogar över en eller flera datorer med internetförbindelse och på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2018 kan du besöka inte mindre än 3330 campingar i 21 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3330 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3330 campingar, ördelade över 21 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 650 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

7,7
Genomsnittlig värdering Titta på 6 värderingar

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

juli 2018
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augusti 2018
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
mån tis ons tors fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
mån tis ons tors fre lör sön
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

redirect_to_booking_loading_text

Easy to book, and to pay safely!
Something went wrong while retrieving the availability, please try again later
Detail information about this campsite

D. Kuipers

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Castell Park och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr D. Kuipers
D. Kuipers

Inspektör Herr D. Kuipers

Ring denna inspektör

Ring +31(0)343591079
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 7,7

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,9
Personal
7,6
Pris-kvalitetsförhållande
8,0
Barnvänlighet
7,2
Underhållning
6,2
Sportfaciliteter
6,5
Bassäng
8,3
Mat och dryck
8,0
Omgivning
8,1

Versteeg, på denna camping i juli 2016

8,2

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Haaksema, på denna camping i juli 2015

7,2

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

B. Rog, på denna camping i juli 2013

7,8

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. Leduc, på denna camping i augusti 2012

7,6

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Damen, på denna camping i juli 2011

7,2

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

E.Prijs, på denna camping i maj 2011

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Een gezellige familie camping waar je het zelf moet maken. Zeer vriendelijk en gastvrije eigenaar en dochter. Ligt aan de snelweg die je hoort. Mooie omgeving met strand vlakbij.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
39:00 €
Cirkapris 2
45:00 €
Öppningsperiod
24-03-2018 till 11-09-2018
Yta
4,2 ha
Antal ställplatser
195 (70 - 90m2)
Antal logiplatser
22
Camping som passar för handikappade
Ja

* Fett trycka faciliteter är inte inkluderade i övernattningspriset. För dessa måste man betala extra. (Detta innebär inte att de inte-fett tryckta faciliteterna är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:15-06/11-09
  • Wifi 80-100 % täckning
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:12
Internet
  • Mobilt internet
    • Typ:3G
  • Möjlighet att använda Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | spanska | franska | italienska | nederländska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Hård mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
Äta, dricka och livsmedel
  • Frukost kan fås
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel: utbrett sortiment
  • Restaurang (meny med smårätter)
  • Gatukök
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Is för kylning tillgänglig
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:12
  • Tält
    • antal:10
  • Kylskåp
  • Cyklar
  • Mountainbikes
  • Kylskåp med lås
  • Värdeskåp
Simma
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:15-06/11-09
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:40 m2
    • period:15-06/11-09
För barn
  • Småbarnsbassäng (för 1-3-åringar, < 40 cm.)
    • yta:40 m2
    • period:15-06/11-09
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:engelska | spanska
    • period:15-07/15-08
  • Enkel lekplats
  • Discokvällar
  • Spelautomater
Sport och lek
  • Multisportplats
  • Boulebana
Rekreation (vuxna)
  • (Pool) biljard
  • Teve
  • Spelautomater
Campingens läge
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:2,5 km
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,5 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:2,5 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
    • längd:12
    • vikt:5000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:3 ampère | 5 ampère
AcsiCampsite\Entity\Facility\Category:name:44
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt endast på nätterna
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Castell Park eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Camping Castell Park
    Ctra Palamós-Palafrugell, km 328
    17253 / Vall-Llòbrega/Palamós
    Spanien

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    41°52'55"N 3°8'26"E
  • Kontakt

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Tis

25 / 09

 

Ons

26 / 09

 

Tors

27 / 09

 

Fre

28 / 09

 

Lör

29 / 09

 

Sön

30 / 09

 

Mån

01 / 10

 
Max. 24.5° 25.6° 27.7° 29.6° 29.1° 28.2° 28.7°
Min. 14.9° 14.3° 11.1° 12.4° 13.9° 14.5° 13.9°
Regn 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5%
Vindriktning NO Ö S S S S S
Vindstyrka 3 3 4 3 3 3 3

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 82% 91 5
Feb 77% 16 7
Mar 74% 20 7
Apr 75% 63 7
Maj 74% 63 7
Jun 72% 85 8
Jul 70% 30 10
Aug 71% 58 9
Sep 76% 91 7
Okt 79% 44 6
Nov 77% 64 5
Dec 80% 71 4
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Castell Park".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.