Go to main content

Camping Walldorf Astoria

Allmänna uppgifter

Camping Walldorf Astoria är en camping i Walldorf, Baden-Württemberg. Campingen har platser utan skugga och platser med lite skugga.

Visa mera

För den sportige semestervandraren har campingen olika cykelleder.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en restaurang (mindre urval) och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att det finns en trådlöst internet-punkt

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 27:50 €

Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

A.H. Mombarg

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Walldorf Astoria och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr A.H. Mombarg
A.H. Mombarg

Inspektör Herr A.H. Mombarg

Ring denna inspektör

Ring +31(0)544372398
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 7,6

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
7,8
Personal
8,1
Pris-kvalitetsförhållande
7,5
Barnvänlighet
6,1
Underhållning
8,0
Sportfaciliteter
6,8
Bassäng
8,5
Mat och dryck
7,9
Omgivning
7,7

Frank, på denna camping i september 2017

7,0

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Prima doorgangscamping. Ligt dicht bij de snelweg. Het geluid van de doorgaande weg en de snelweg zijn hoorbaar, maar vonden wij niet storend. Sanitair verouderd, wel schoon. \'Doortrekkers\' staan op apart groot grasveld. Veel regels, maar vriendelijk personeel.

Emielm, på denna camping i september 2017

6,4

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Ietwat verouderde camping, met een veld voor de passanten +/-20 en een deel seizoensplaatsen. De sanitaire installaties (proper) liggen naast de slagboom.op enige afstand van het passanten terrein.De ondergrond is gras en aarde bij regen !!Men kan aangehaakt overnachten. Deze camping is een van de weinige tussen Heillbron en Nurenberg

Fam de Groot, på denna camping i juli 2016

7,4

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Een goede doortrek camping. Je kunt aangekoppeld blijven staan. Sanitair is gedateerd maar goed. Aparte gebouwen voor toiletten en douches. Er is een restaurant maar helaas op maandag gesloten. Daarom niet getreurd want een paar honderd meter van de camping ligt een sportpark met een Pizzeria met Italiaanse en Duitse keuken: een ruime menukaart en prima gerechten. Ook een niet ongezellig terras. Een aanrader dus. Er is Wifi op de camping maar dit werkt eigenlijk alleen dicht bij de receptie en een beetje omslachtig. Er is een mogelijkheid broodjes te bestellen. Ook in het hoogseizoen een schappelijke prijs.

G. Lambers, på denna camping i juni 2016

8,0

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jan van de Tonnekreek, på denna camping i juni 2016

8,0

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Goed bereikbare doortrekcamping. Weg naast camping \'s nachts hoorbaar, maar geen probleem om te slapen. Vriendelijke, behulpzame leiding. Eten goed en goedkoop (schnitzel met uien €7,20; grote bier €2,80). Schoon sanitair, goede douches, 1 grote toiletrol per ruimte (m/v).

Verhoef, på denna camping i juni 2015

7,5

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

HdG, på denna camping i juni 2015

8,2

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Prima overnachtingcamping. Voldoende ruimte om de caravan neer te zetten in combinatie met de auto
Prima camping restaurant. Heerlijk gegeten met een prima biertje

R. Mast, på denna camping i juni 2014

8,3

Google Oversättning

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jan Sevink, på denna camping i juli 2012

8,3

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Deze camping is een aanrader voor doortrekkers. Vriendelijke beheerders die de toiletten perfect schoonhouden. Je kunt er bovendien voortreffelijk eten voor weinig geld. Op loopafstand is een prachtig zwembad en een wellnescenter met sauna voor een aantrekkelijke prijs. Goede mogelijkheid om vanaf de camping Heidelberg te bezoeken.

Veenhof, på denna camping i juni 2012

6,1

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Echt niet meer dan 1 nacht, vreselijk slecht onderhouden camping, als je het al een camping mag noemen. De vaste staanplaatsen, volgens mij zijn die mensen al jaren niet meer geweest. Vies en niet onderhouden. Het sanitair was redelijk, bij de heren geen warmwater bij de wastafels, dames weet ik niet. Voordeel is dat het dicht bij de autobaan ligt, en het is eten is redelijk en redelijk geprijsd.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
27:50 €
Cirkapris 2
34:50 €
Öppningsperiod
15-04-2017 till 15-10-2017
Yta
3 ha
Höjdläge
110m
Antal ställplatser
60 (80 - 100m2)
Antal fasta årsplatser
50
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • WiFi-zon
I receptionen
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:08.00-12.00 | 15.00-22.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.00-12.00 | 15.00-22.00
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska
Campingregler
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Förbud mot att köra in under lunchpausen
    • tid:12.00-15.00
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
Hundar
  • Inga hundar tillåtna under lågsäsong
  • Inga hundar tillåtna under högsäsong
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Duschar: varmt vatten
  • Sanitära faciliteter för handikappade inte i samma servicebyggnad, men med larmanordning
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Kran utan tryckknapp
Mark och plantering
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Gräsmark
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Möjlighet att laga mat individuellt
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel begränsat utbud
  • Restaurang (med brett urval)
  • Restaurang (meny med smårätter)
  • Servering/restaurang på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Gatukök
  • Enkel meny/egen införskaffning
  • Bar
För barn
  • Samlingsrum
  • Minigolf
  • Inget animeringsprogram
Sport och lek
  • Minigolf
  • Golfbana på nära avstånd (max. 10 km)
    • avstånd:1 km
    • antal:18
Rekreation (vuxna)
  • Cykelturer som startar vid campingplatsen
    • tyngd:jobbigt | ljus | genomsnittligt
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:jobbigt | ljus | genomsnittligt
  • Samlingsrum
  • Teve
Campingens läge
  • Nära motorvägsavfart (< 10 km)
    • avstånd:3 km
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,5 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:16 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt endast på nätterna
  • Speciella parkeringsplatser för handikappade
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Walldorf Astoria eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter.

  • Camping Walldorf Astoria
    Schwetzingerstr. 98
    69190 / Walldorf
    Tyskland

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    49°18'58"N 8°38'6"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Mån

11 / 12

 

Tis

12 / 12

 

Ons

13 / 12

 

Tors

14 / 12

 

Fre

15 / 12

 

Lör

16 / 12

 

Sön

17 / 12

 
Max. 7.7° 6.9° 6.1° 8.5° 6.8° 4.9° 4.1°
Min. 4.2° 3.5° 2.9° 1.2° -0.3°
Regn 95% 90% 90% 90% 85% 75% 60%
Vindriktning S SV S SV SV SV SV
Vindstyrka 4 4 4 4 3 3 3

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 51 2
Feb 43 3
Mar 55 4
Apr 60 4
Maj 57 8
Jun 71 7
Jul 80 7
Aug 80 8
Sep 79 6
Okt 66 4
Nov 63 2
Dec 68 1
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Walldorf Astoria".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.