Go to main content

Camp. & Ferienpark Markgrafenheide

Allmänna uppgifter

Camp. & Ferienpark Markgrafenheide är en camping i Markgrafenheide, Mecklenburg-Vorpommern, belägen vid havet och i skogen. Campingen har platser med stängsel, med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Camp. & Ferienpark Markgrafenheide ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra husvagnar, lägenheter och bungalows. På campingen finns en lekplats.

Visa mera

På Camp. & Ferienpark Markgrafenheide gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

Vem vill inte efter en hård dag slappna av i en sauna, en jacuzzi, ett ångbad och ett beautycenter. Campingen förfogar över en utomhusbassäng och ett uppvärmt inomhusbad. I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Camp. & Ferienpark Markgrafenheide är det tillåtet att vindsurfa.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en snackbar, en pizzeria, en självservering och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att campingen förfogar över en eller flera datorer med internetförbindelse och det finns en trådlöst internet-punkt

www.baltic-freizeit.de

Kan också hittas i ACSI Campingar Europa-app

Riktpris 36:50 €
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 50 % semesterfördel! Under 2017 kan du besöka inte mindre än 3319 campingar i 20 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!

Fördelarna

  • Upp till 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du till fyra fasta låga tariffer campa extra fördelaktigt på de vackraste campingarna i hela Europa.

  • 3319 campingar som har inspekterats av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI känner du dig hemma på 3319 campingar, ördelade över 20 europeiska länder.

  • Campa fördelaktigt med (små)barn. På över 700 campingar är barnen inkluderade (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Campingplatsens öppningsperiod + din semesterperiod

juli 2017
mån tis ons tors fre lör sön
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
augusti 2017
mån tis ons tors fre lör sön
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
mån tis ons tors fre lör sön
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
mån tis ons tors fre lör sön
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
mån tis ons tors fre lör sön
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping öppen

31 Campingplats stängd

31 Valda datumet

Detail information about this campsite

W.T. Los

Denna inspektör gör varje år ett besök på Camp. & Ferienpark Markgrafenheide och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Herr W.T. Los
W.T. Los

Inspektör Herr W.T. Los

Ring denna inspektör

Ring +31(0)786100586
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 6,7

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
6,4
Personal
6,6
Pris-kvalitetsförhållande
6,3
Campingplats
6,4
Logi
6,3
Barnvänlighet
7,0
Underhållning
6,1
Sportfaciliteter
6,4
Bassäng
7,2
Mat och dryck
6,5
Omgivning
8,1

Gerda van Beek, på denna camping i augusti 2017

5,9

Google Translation

Resesällskap: Par

Heel grote camping, met maar 1 overgang naar het strand. Als je bij de ingang staat, moet je daar een kwartier (!) naar lopen. En bij de meeste plekken is het sowieso ver lopen naar het strand. Camping is vergeven van de muggen. Meeste plekken zijn onder hoge bomen, daardoor geen tv-ontvangst. Onvriendelijk, ongeïnteresseerd personeel. De bistro is niet duur, maar het eten is van een ongelooflijke slechte kwaliteit. Sanitair kan ermee door, maar daar is alles mee gezegd, dus voor zulke hoge kampeerprijzen zeker niet goed genoeg. Internet alleen in de bistro, kaartjes daarvoor te koop voor een half uur (!). Kortom: een camping om vooral te mijden

G. Rozema, på denna camping i juni 2015

7,9

Google Translation

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Pieter, på denna camping i juni 2014

5,9

Google Translation

Resesällskap: Seniorer

Deze camping in de maand juni bezocht.
Er waren geen voorzieningen geopend.
De faciliteiten op de aangewezen plaats waren ver onder de maat.
Geen ACSI - CARD waardig.
Een goede plaats om de omgeving te verkennen,

Bosch, på denna camping i juni 2013

7,4

Google Translation

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J.B.A. Beerthuizen, på denna camping i juni 2013

7,3

Google Translation

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Hans Broers, på denna camping i juli 2012

5,1

Google Translation

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Op reis van Polen naar Denemarken met vouwwagen als overnachtinscamping gebruikt.
Of ik bij de receptie m´n paspoort wilde inleveren!!?? Smerige plek in een bos, lag vol peuken en bierdopjes.
Bij het douchen 7 sec. warm water en halverwege ging het licht uit. 's Morgens tussen 8 en 10 verterkken en erg duur! Erg slecht!!

Bruin, på denna camping i juni 2011

7,9

Google Translation

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Veldink, på denna camping i juni 2011

7,1

Google Translation

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. van Otterdijk, på denna camping i augusti 2010

6,1

Google Translation

Resesällskap: Familj med barn, olika åldrar

Dure camping alle faciliteiten extra betalen. Plaatsen met zon alleen in vak L. Vrouw aan de receptie erg onvriendelijk, stuurt iedereen het bos in voor een plaats, zelfs als je aangeeft graag een zonnige plaats te willen. In het bos is het donker en kil. Sanitair is oud. Geen aparte wascabines. Veel last van muggen. Bij binnenkomst gelijk betalen voor de dagen dat je wil blijven, eerder vertrek is geen geld retour. Absoluut niet internationaal, 5 hollanders rest duitsers. Voor jongeren is hier niets. Een afrader dus!

Witte, på denna camping i juni 2010

6,5

Google Translation

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
36:50 €
Cirkapris 2
46:50 €
Öppningsperiod
01-01-2017 till 31-12-2017
Yta
28 ha
Antal ställplatser
1114 (100 - 140m2)
Ställplatser för husbilar
20
Antal fasta årsplatser
300
Antal logiplatser
111
Camping som passar för handikappade
Ja

* Utrustning som är tryckt med fet stil är inte inkluderad i övernattningspriset. För detta måste det betalas extra. (Detta innebär dock inte, att inte—med fet stil tryckt utrustning är gratis!)

Populära faciliteter
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:01-03/31-10
  • Simhall (tempererat vatten)
    • yta:100 m2
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Internet
  • Möjlighet att använda Internet
  • WiFi-zon
I receptionen
  • Också möjligt för reservationer med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Bankomat/kontantuttag möjligt
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Förbud mot att köra in under lunchpausen
    • tid:13.00-14.00
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:kol | elektricitet | gas
  • Tillåtet att ha med egen båt
    • motorbåt (längd: 10 m)
    • segelbåt (längd: 10 m)
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Rastplats för hundar
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Uppvärmd servicebyggnad
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • WC-duschkombination (minst 2.15 m x 2.15 m)
  • Duschar: varmt vatten
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Servering/restaurang har toalett för handikappade
  • Skötrum
  • Strandduschar
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Gräsmark
  • Sandig mark
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
  • Diskmaskin
  • Möjlighet att stryka
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
    • period:01-05/15-10
  • Livsmedel: utbrett sortiment
    • period:15-05/15-10
  • Servicebutik/snabbköp på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Restaurang (med brett urval)
  • Självbetjäningsrestaurang
    • period:01-03/31-10
  • Servering/restaurang på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Gatukök
  • Pizzeria
    • period:01-07/31-08
  • Måltider för avhämtning
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Bungalows/stugor
    • antal:80
  • Lägenheter
    • antal:19
  • Husvagnar
    • antal:12
  • Cyklar
  • Trampbåtar
  • Roddbåtar
  • Elektriska cyklar
Simma
  • Simhall (tempererat vatten)
    • yta:100 m2
  • Utomhuspool
    • yta:200 m2
    • period:01-03/31-10
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
  • Strandduschar
Wellness
  • Bastu
  • Bubbelbad
  • Ångbad
  • Skönhetscentrum
  • Massage
Strand
  • Sandstrand
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Vindsurfingsskola
  • Tillåtet att ha med egen båt
    • motorbåt (längd: 10 m)
    • segelbåt (längd: 10 m)
  • Segling tillåtet
  • Seglarskola
För barn
  • Lekplats
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | nederländska
    • period:01-07/31-08
  • Enkel lekplats
  • Samlingsrum
  • Discokvällar
  • Miniklubb (min. 4x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | nederländska
  • Skötrum
  • Trampolin
  • Spelautomater
  • Minigolf
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Ridning
  • Beachvolleybolll
  • Minigolf
  • Tenniskurs
  • Squash
  • Klättervägg
Rekreation (vuxna)
  • Aktiviteter för barn från 13 t.o.m.18 år (min 2x per vecka)
    • språk:tyska | engelska | nederländska
    • period:01-07/31-08
  • Animeringsprogram: Vuxna (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska
    • period:01-07/31-08
  • Fritidsfiske
  • Markerade vandringsleder vid campingen
    • tyngd:ljus
  • Samlingsrum
  • (Pool) biljard
  • Teve
  • Spelautomater
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0,1 km
  • Skogsläge
  • Kollektivtrafik till campingen (max. 0,5 km)
    • avstånd:0,2 km
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Speciella platser för husbilar
    • asfalterade platser för campingbilar
    • vattenanslutning- och avlopp
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:120 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:20
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:15 ampère
  • Euro-stoppkontakt (CEE) krävs
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Lugnt dag och natt
  • Tillfälliga platser utanför campingen med ström
    • antal:20
  • Eventuella dörrdämpare inte för tunga (tryck på 3 till 4 kg)
Address & Route

Vill du boka campingen Camp. & Ferienpark Markgrafenheide eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

  • Camp. & Ferienpark Markgrafenheide
    Budentannenweg 2
    18146 / Markgrafenheide/Rostock
    Tyskland

  • Ladda ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    54°11'39"N 12°9'19"E
  • Kontakt

  • www.baltic-freizeit.de

Ta kontakt på

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Fre

22 / 09

 

Lör

23 / 09

 

Sön

24 / 09

 

Mån

25 / 09

 

Tis

26 / 09

 

Ons

27 / 09

 

Tors

28 / 09

 
Max. 15.3° 16° 16.3° 16.2° 16.5° 17.1° 17.4°
Min. 9.9° 11.2° 14° 13.2° 12.3° 13° 12.7°
Regn 10% 55% 75% 80% 75% 60% 30%
Vindriktning N N N Ö Ö Ö ZO
Vindstyrka 3 3 3 3 3 3 3

Genomsnittlig temperatur

Klimat

Totalt regn (mm) Soltimmar
Jan 100 2
Feb 123 2
Mar 133 4
Apr 87 5
Maj 74 8
Jun 142 8
Jul 135 9
Aug 48 8
Sep 206 5
Okt 51 3
Nov 55 2
Dec 86 1
Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camp. & Ferienpark Markgrafenheide".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.