Go to main content

Legend

Ladda

Fördelarna med ACSI Eurocampings

  • 9900 campingar inspekteras varje år Tillförlitlig campinginformation

  • Sök på mera än 200 faciliteter Alltid en camping som passar dig!

  • Tillförlitliga värderingar 130.000 värderingar av campare

Värderingar Primorje-Gorski kotars

Är du nyfiken på vad andra tänker om ditt semestermål? Läs då från värderingar från andra campare om denna region. Primorje-Gorski kotars

Daniel Sprengarfjord

En mycket härlig camping där det finns massor att utforska i omgivningarna. Stranden är väldigt fin, stenstrand och efter ca 10 meter ut i vattnet så är det perfekt sandbotten. De dyra platserna vid havet ser otroligt tråkiga ut, servicehusen är inte renoverade på några år. Däremot är de billiga platserna väldigt bra och vissa är till och med så pass stora att 2 husbilar får plats. Det är mycket högljutt på campingen visa tider på dygnet. Speciellt från de som hyr stugor har en tendens till att skrika när de pratar med varandra. Det går en väg mitt igenom campingen och den vill man inte ligga nära, bilar kör dygnet runt och det är folk som skriker på väg hem från krogen till hotellet. Servicehuset (3) är mycket fint och nyrenoverat, bra med vatten och fräscht som man kan önska. Svårt att spika/skruva på campingplatserna som har grus, allt är bara sten och är mycket svårt att få ner skruv/spik. Vattnet smakar mycket gott när man väl kyler ner det. Det saknas gungor och annat för de mindre barnen och det finns inte så mycket för de äldre barnen heller. Det är sola och bada som gäller.

Få roliga tips och erbjudanden

I vårt nyhetsbrev finns det fullt med tips, nyheter, erbjudanden från ACSI och reklam från noggrant utvalda partners. Du får nyhetsbrev maximalt 1 gång per vecka.

Dina uppgifter är säkra och meddelas inte till andra

Camping verkligen öppet? Gör Corona Camping Check | Håll dig informerad om  camping i Corona tid