Go to main content

Fördelarna med ACSI Eurocampings

  • Mer än 9400 campingar i 30 länder Inspekterade varje år av ACSI

  • Säkert och lätt att boka Campingplatser och hyrlogi

  • Ungefär 200 filtermöjligheter Mer än 100 000 tillförlitliga campingvärderingar

Värderingar Primorje-Gorski kotars

Är du nyfiken på vad andra tänker om ditt semestermål? Läs då från värderingar från andra campare om denna region. Primorje-Gorski kotars

Daniel Sprengarfjord

En mycket härlig camping där det finns massor att utforska i omgivningarna. Stranden är väldigt fin, stenstrand och efter ca 10 meter ut i vattnet så är det perfekt sandbotten. De dyra platserna vid havet ser otroligt tråkiga ut, servicehusen är inte renoverade på några år. Däremot är de billiga platserna väldigt bra och vissa är till och med så pass stora att 2 husbilar får plats. Det är mycket högljutt på campingen visa tider på dygnet. Speciellt från de som hyr stugor har en tendens till att skrika när de pratar med varandra. Det går en väg mitt igenom campingen och den vill man inte ligga nära, bilar kör dygnet runt och det är folk som skriker på väg hem från krogen till hotellet. Servicehuset (3) är mycket fint och nyrenoverat, bra med vatten och fräscht som man kan önska. Svårt att spika/skruva på campingplatserna som har grus, allt är bara sten och är mycket svårt att få ner skruv/spik. Vattnet smakar mycket gott när man väl kyler ner det. Det saknas gungor och annat för de mindre barnen och det finns inte så mycket för de äldre barnen heller. Det är sola och bada som gäller.

Få roliga tips och erbjudanden

I vårt nyhetsbrev finns det fullt med tips, nyheter, erbjudanden från ACSI och reklam från noggrant utvalda partners. Du får nyhetsbrev maximalt 1 gång per vecka.

Dina uppgifter är säkra och meddelas inte till andra