Go to main content

Kom med din åsikt och få chans till en iPad!

win een ipad

1. Din erfarenhet

Många campare vill gärna vara väl förberedda inför resan. Här kan du hjälpa till med en värdering. Eftersom det ibland är fantastiskt, men ibland kan det också vara lite problem.

2. Din camping

Hitta den campingplats du har besökt med hjälp av sökrutan som visas nedan. Välj din camping från urvalet som visas nedan.

3. Din värdering

På campingsidan ser du fliken med ”Värderingar”. Öppna och klicka sedan på knappen ”Lägga till värdering”. Berätta vad du tyckte om campingplatsen!

4. Din kod

Glöm inte att fylla i koden som du har fått! Detta kan du göra i värderingsformuläret. Det ger dig automatiskt en chans till en av de fina priserna!

Sök här efter campingen som du vill värdera


Hanteringsvillkor och regler

Din värdering kommer först att kontrolleras och efter godkännande att placeras på websiten. Vid placering av en campingvärdering över en camping på Eurocampings gäller följande regler:

Allmänt

 • Den information som du har gett är korrekt, så långt du har kunnat kontrollerat det.
 • Ditt bidrag är objektivt, inte stötande och du använder inget oanständigt språk.
 • Du använder dig inte av ovan nämnda möjligheter för affärsmässiga kommersiella ändamål.
 • CampingCard ACSI har rätt att ta bort bidrag eller att anpassa något utan att det väsentliga innehållet i ditt bidrag förändras. Affärsbelopp som nämns och referenser till andra parter än ACSI kommer att raderas från värderingarna.
 • Vill du klaga mot en åsikt, kan du göra det genom att skicka ett e-mail från denna sida.
 • Du har själv övernattat på campingen och ditt bidrag är ärligt och objektivt.
 • Du uppger det namn med vilket du skrev in dig på campingen.
 • Hänvisningar till andra campingar är inte tillåtet.
 • Rubriken åsikter / kundvärderingar är inte avsedd för frågor och diskussioner.
 • Den åsikt som du har gett skall stå självständigt och hänvisar inte till andra åsikter.
 • Ge en tydlig upplysning. Vid en mycket negativ eller en mycket positiv värdering är det önskvärt med tydliga upplysningar/kommentarer.
 • För varje familj eller sällskap kan en åsikt per camping och per år ges. Har du besökt flera campingar får du värdera dem alla.
 • ACSI ger inget utrymme för förtalskampanjer eller införande av förtalskampanjer mot campingar. Ditt klagomål blir inte löst på detta sätt och andra campare får ingen extra användning av det. Diskutera först ditt klagomål med campingägaren eller –medarbetare. Om du vill informera ACSI över ditt klagomål, kan du använda kontaktformuläret.

Kampanjvillkor återblick flyerkampanj

1. Vem lottar ut iPad?
Apple iPad lottas ut av ACSI Publishing BV.

2. Hur väljs vinnaren?
Vinnaren i kampanjen avgörs genom ett lotteri. Efter kampanjperioden belönas vinnaren med en iPad. Vinnaren ska informeras via angiven E-mailadress. Övrig information om priset ska upplysas via E-mail. Förlorare meddelas inte.

3. Hur kan jag delta?
Varje person över 18 år får delta i kampanjen. Medarbetare hos ACSI och deras familjer är uteslutna från att delta. ACSI förbehåller sig rätten att alltid utesluta deltagare som begår bedrägeri (försök att) från tävlingen och möjligheten att vinna ett pris.

4. Vad kan man vinna och hur många priser finns det?
Genom att delta i kampanjen, får du chans till en Apple iPad. Bland alla deltagare lottas en iPad ut.

5. Slut- och startdatum
Kampanjen startar 1 januari 2021 och slutar 1 december 2021. Efter kampanjperioden tillkännages en vinnare.

6. Hur deltar jag?
För att delta i kampanjen går du till www.eurocampings.eu till campingplatsen om vilken du vill ge värdering. Under fliken ”Värderingar” anger du vilken erfarenhet du har om campingplatsen. Längst ned på denna sida står ”Promotion code”. Här fyller i kampanjkoden. Du hittar koden i kampanjflyern. Efter att du har fyllt i koden, får du chans till en iPad.

7. Kan jag delta flera gånger?
Ja, varje särskild inlämnad värdering är ett separat deltagande. Du fyller i kampanjkoden för varje värdering för att få chans till priset.

Alla personuppgifter som erhållits i samband med deltagarnas åtgärder kommer att behandlas i strikt förtroende och i enlighet med gällande sekretesslagstiftning. Deltagarna accepterar genom sitt deltagande i tävlingen att deras namn kan publiceras av arrangören som vinnare av tävlingen. ACSI har rätt till att ändra eller avbryta dessa kampanjvillkor (utan att ge någon anledning).

Få roliga tips och erbjudanden

I vårt nyhetsbrev finns det fullt med tips, nyheter, erbjudanden från ACSI och reklam från noggrant utvalda partners. Du får nyhetsbrev maximalt 1 gång per vecka.

Dina uppgifter är säkra och meddelas inte till andra