Go to main content

Liten och fin

  • 2000 små fina campingplatser

  • Speciellt valda för atmosfär och gemytlighet

  • I hela Europa

Liten och fin

Söker du efter en liten och gemytlig camping? Som ligger lantligt där du optimalt kan njuta av en avslappnande campingsemester? På Eurocampings.eu kan du lätt välja små campingplatser genom att filtrera på ämnet “Små campingplatser”.

Det är mer än 2000 olika småskaliga campingplatser eller mini-campingplatser i 29 länder i Europa. Varje år inspekteras dessa campingar för mer än 200 faciliteter. Kalla det en bondecamping, minicamping eller naturcamping; det är under alla omständigheter små campingområden med maximalt 50 uppställningsplatser Atmosfär och gemytlighet är här ett centralt tema!
 

Titta på "Great Little Campsites" campingar
 


Liten och fin: avslappnande semester

Great Little Campsites campingplatser är speciellt för campare som vill undvika stora hektiska campingplatser och som har beslutat sig för en avslappnande campingsemester. Inspektörerna från ACSI har valt dessa campingplatser beroende på atmosfär och gemytlighet och de ligger för det mesta på landet. Naturen är här ofta ett centralt tema så att du kan njuta av en avslappnande, lugn campingsemester.
 


Italien, Tyskland eller Frankrike? Små campingar för var och en!

I hela Europa hittar du små campingar. I Frankrike, Tyskland, Nederländerna och naturligtvis i Italien, men även i Grekland, Ungern och Rumänien hittar du olika små, lugna, gröna campingplatser. Därefter kan du välja en liten campingplats vid havet/sjön, i skogen eller till exempel en liten, barnvänlig familjecamping På så sätt är det lätt för varje slags campare att hitta en passande minicamping!
 


ACSI Great Little Campsites-appen

ACSI Great Little Campsites-appen

Med ACSI Great Little Campsites-appen hittar du snabbt mindre, rustika campingplatser i 29 europeiska länder. Också utan internetuppkoppling! Prova den gratis!
 

  • € 2,99 per år (gratis uppdateringar)
  • Kan också användas utan internetuppkoppling
  • Ungefär 2000 små campingplatser
  • Passar för enheter med iOS 7 eller högre och för Android 4 eller högre

Ytterligare information

Få roliga tips och erbjudanden

I vårt nyhetsbrev finns det fullt med tips, nyheter, erbjudanden från ACSI och reklam från noggrant utvalda partners. Du får nyhetsbrev maximalt 1 gång per vecka.

Dina uppgifter är säkra och meddelas inte till andra