Go to main content

Navigering till campingen

Navigering till campingen

När du använder dig av ett navigationssystem är GPS-koordinaterna nästan oundbärliga. På Eurocampings finns därför GPS-koordinaterna angivna för varje camping. Våra inspektörer har mätt koordinaterna vid campingens infartsbom, så det kan du inte missa.

På ACSI Eurocampings-website kan du också lätt använda Google ruttplanerare. Och för dem som fortfarande inte använder ruttböcker ger vi en beskrivning för de sista kilometrarna till campingen. Mycket praktiskt, därför att alla campingar ligger inte vid en genomgående väg.

Inställning av GPS-koordinaterna för hand

GPS-koordinaterna visas både i guiden och på websiten i grader, minuter och sekunder. På så sätt kan du mata in koordinaterna för hand i ditt navigationssystem. Kontrollera då om ditt navigationssystem också är inställt på grader, minuter och sekunder. Före det första talet står ett N. Före det andra talet står ett E eller ett W.

Dessa GPS-koordinater får inte användas utan godkännande av ACSI för kommersiella ändamål.

Ruttbeskrivning till campingen

Inte alla navigationssystem är inställda på kombinationen bil-husvagn. Därför hittar du alltid i guiden och på websiten ruttbeskrivningen för de sista kilometrarna till campingen. Och glöm inte att titta på skyltarna?! Därför att den kortaste vägen är inte alltid den lättaste.

Google ruttplanerare

I fliken "kontaktuppgifter" och på websiten kan du för varje camping direkt planlägga din rutt med hjälp av Google ruttplanerare. Klicka på länken och fyll i din avreseplats.

Få roliga tips och erbjudanden

I vårt nyhetsbrev finns det fullt med tips, nyheter, erbjudanden från ACSI och reklam från noggrant utvalda partners. Du får nyhetsbrev maximalt 1 gång per vecka.

Dina uppgifter är säkra och meddelas inte till andra