Go to main content

Camping Slatina ****

Allmänna uppgifter
Riktpris 34:00 €

Camping Slatina är en camping i Martinšćica, Primorje-Gorski kotars, belägen vid havet. Denna terrasscamping och camping med sluttande terräng har platser med stängsel, med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Camping Slatina ligger i närheten av en stenstrand. Det finns möjlighet att hyra husbilar.

Visa mera

På Camping Slatina gäller följande regler för husdjur:
- Hund(ar) tillåtna i lågsäsong (bundna)
- Hund(ar) tillåtna i högsäsong (bundna)

I den närliggande omgivningen kan du också simma i havet. I Camping Slatina är det tillåtet att snorkla och vindsurfa.

Att laga sin egen mat är inte alltid nödvändigt, för på campingen finns en pizzeria och en restaurang (med stort urval). På campingen kan du också köpa färskt bröd. Det är möjligt att komma ut på internet, därför att campingen förfogar över en eller flera datorer med internetförbindelse och på 80% av campingarna kan man komma ut på internet med egen laptop.

8,0
Genomsnittlig värdering Titta på 17 värderingar
Wifi 80-100 % täckning
Hund(-ar) högsäsong (i lina)
Belägen vid havet (max. 0,5 km)
ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
Villavagnar
all facilities
Rabatt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

 
  • Upp till 60 % rabatt!

  • Mer än 3600 deltagande campingar,
    som inspekteras varje år

  • Tillbakatjänad efter fyra nätter

Campa fördelaktigt under lågsäsongen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI är ett praktiskt kort som ger dig upp till 60 % semesterfördel! Under 2020 kan du besöka inte mindre än 3600 campingar i 21 europeiska länder. Du betalar en av de fem, fasta låga priserna under för- och eftersäsongen!


Läs mera över fördelarna med CampingCard ACSI Beställ enkelt via ACSI Webshop
Detail information about this campsite

A. Damen-Kuystermans Denna inspektör gör varje år ett besök på Camping Slatina och inspekterar campingen för ca 200 faciliteter och för andra förekommande punkter. Inspektören är en medarbetare från ACSI och arbetar inte för campingen.

- Inspektör Fru A. Damen-Kuystermans

Inspektör Fru A. Damen-Kuystermans

A. Damen-Kuystermans

Ring denna inspektör

Ring +31(0)652509012
Laddar ned, vänta ett ögonblick…

Genomsnittlig värdering: 8,0

Lägg till en värdering
Sanitära inrättningar
8,9
Personal
8,3
Pris-kvalitetsförhållande
8,1
Barnvänlighet
8,1
Underhållning
7,4
Sportfaciliteter
7,1
Bassäng
5,0
Mat och dryck
7,9
Omgivning
8,2

Franzi Huber, på denna camping i maj 2019

8,7

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Leider durch den Befall von Eichenprozessspinner im Frühjahr sehr unangenehme Erfahrungen. Der Campingplatz unternimmt nichts dagegen, nur Achselzucken. Dabei kann Lebensgefahr bestehen. Der Eichenprozessionsspinner besitzt während seiner Larvenstadien giftige Raupenhaare, die bei Menschen schwerwiegende gesundheitliche Schäden und Symptome wie u.a. Raupendermatitis und Hautausschlag verursachen können. Daneben gilt der Eichenprozessionsspinner auch als Pflanzenschädling, da seine Raupen durch Lichtungs- und Kahlfraß Schäden an den befallenen Eichen bewirken.,https://www.rentokil.at/eichenprozessionsspinner/symptome-ausschlag-allergie. Sehr unangenehmes Jucken und Plusteln, es könnte dort sehr schön sein.

Frick, på denna camping i september 2018

8,4

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 4 – 12 år

Der Platz ist recht groß, aber toll eingeteilt und sehr grün, so dass das gar nicht auffällt. Wir hatten einen Premium- Stellplatz mit 90 qm, der super gelegen war, unter herrlich vielen hohen Pinien. Obwohl der Campingplatz gut besucht war, war es nachts und morgens immer schön ruhig.
Die Sanitäranlagen sind schön angelegt und waren immer blitzsauber.
Uns gefiel vor allem auch der Hundeplatz mit dem super Hundetrainer! Wir waren jeden Morgen dort und ich habe einige wertvolle Tipps bekommen.
Das Wasser war sauber und kristallklar!
Einziger Nachteil: Die ausgewiesenen Hundestrände waren etwas unübersichtlich beschildert, so dass nicht ganz klar war ob jetzt rechts oder links vom Schild der Hundestrand beginnt. Außerdem sind die meisten dafür vorgesehenen Plätze für unseren jungen, noch nicht so wasserbegeisterten Hund, zu felsig gewesen um sich hinein zu wagen.
Die Bar auf dem Campingplatz war auch gut, sehr freundliches Personal.
Wenn die ewig lange Anfahrt nicht wäre, würden wir auf jeden Fall wiederkommen.

Pierluigi Fogliato, på denna camping i augusti 2018

7,5

Google Oversättning

Resesällskap: Yngre par

Bel campeggio, in agosto senza prenotare abbiamo avuto una piazzola per tenda che era molto lontana dal mare e in salita (buona parte del campeggio è su terrazzamenti) ma abbastanza in ombra. Prezzo per tenda e due persone veramente esagerato

Reaktion från campingen 19 oktober 2018

Gentile Sig. Fogliato
Siamo lieti che avete scelto il nostro campeggio Slatina per le Vostre vacanze. Grazie per la Vostra recensione. Speriamo di averLa di nuovo tra i nostri ospiti.
Cordiali saluti,
Jadranka kampovi d.o.o

Vilem, på denna camping i juli 2018

7,6

Google Oversättning

Resesällskap: Grupp med vänner

Nejlepší na kempu jsou umývárny a toalety. Ty jsou luxusní a neustále udržované. Dále oceňuji dvě restaurace a velmi dobře zásobený obchod se vším, co můžete potřebovat. S koupáním je to už horší, malá oblázková pláž je jen v severní části, tam se vejde jen pár procent návštěvníků. Převážná část pobřeží jsou klasické ostré skály, navíc všude množství mořských ježků.
Naprosto nejhorší a doslova tragický je systém ubytování. Přijeli jsme 3 chlapi, na třech motorkách. Ve stínu 35 stupňů celsia. Paní na recepci nám dala plánek a prý jděte si najít volná místa. Už to je první mínus, protože všechna místa jsou očíslovaná a tím pádem by měla vědět, které je volné a které obsazené. Když jsme se zeptali, zda tam můžeme jet na motorkách, tak prý v žádném případě. Musíme pěšky a až budeme mít místa, tak tam můžeme zajet. Takže v motorkářském oblečení jsme půl hodiny v tom vedru lezli nahoru a dolů po téměř plném kempu, než se podařilo najít volné místo. Hledačů ovšem bylo víc, takže jsme si říkali, že stejné místo může klidně najít někdo jiný a předběhnout nás. Nicméně jsme hned vyrazili na recepci, místo označili a nahlásili jeho číslo. Dostali jsme cedulku na stan a teprve pak jsme mohli na motorkách jet na naše místo. Začali jsme vybalovat a samozřejmě – dorazil Němec a začal nás vyhazovat, že prý to má rezervované. Došlo prostě k tomu, co jsme čekali, že nesmyslný systém na recepci dovolil rezervaci stejného místa různým návštěvníkům. Přišel to řešit zaměstnanec kempu, uznal, že v tom mají bordel a nakonec se Němec naštval a jel jinam. Z tohoto důvodu už bych do tohoto kempu nejel, pokud bych neměl rezervaci předem.

Reaktion från campingen 19 oktober 2018

Dear Mr Vilem,
Thank you for your review and for taking your time to share impressions about your stay, your opinion is very important to us. We are delighted that you spent a good time in our Camping Slatina.
We hope we will have the opportunity to welcome you again.
Best regards,
Jadranka kampovi d.o.o.

Karl Kaltenhauser, på denna camping i juni 2018

7,4

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Sehr Hundefreundlich, Prima Pizzeria, Perfekte saubere Waschhäuser

Frank Beitsch, på denna camping i maj 2018

8,8

Google Oversättning

Resesällskap: Seniorer

Wir sind seit rund 30 Jahren jede Saison auf dem Platz und freuen uns jedes Jahr über die Verbesserungen auf höchstem Niveau

dtc, på denna camping i juli 2017

7,7

Google Oversättning

Resesällskap: Par

prachtige mooie grote plaatsen, dichtbij de zee. dichtbij restaurantjes op loop afstand, de supermarkt is ongeveer 25 km verder

Reaktion från campingen 2 februari 2018

Respected Mrs Zoutman,
Thank you for your review. We are delighted that you spend your vacations in our camp.
We hope you will visit us again.
Sincerely,
Jadranka kampovi d.o.o

dtc, på denna camping i juni 2017

7,9

Google Oversättning

Resesällskap: Par

mooie grote camping een terrassen camping maar ook plaatsen beneden aan de baai mooie plaatsen met stroom water en afvoer mooie omgeving om te varen helder water mooie stranden waar je zoo de boot neer kunt leggen

Reaktion från campingen 2 februari 2018

Respected,
Thank you for your review. We are delighted that you spend your vacations in our camp.
We hope you will visit us again.
Sincerely,
Jadranka kampovi d.o.o

dtc, på denna camping i juni 2017

8,5

Google Oversättning

Resesällskap: Par

Middel tot grote camping veel plaatsen op terrassen berijkbaarhijd is soms niet echt makkelijk maar er kan geholpen worden met het plaatsen van de caravan sanitair is Goed word goed schoon gehouden aanleg stijger is aan wezig maar prijzig mooie ruime plekken vooral de nieuwe plekken maar met veel zon

Reaktion från campingen 24 oktober 2017

Dear Hars ,
Thank you for your rating. We are delighted that you spend your vacations in our camp. We are looking forward to seeing you again.
Sincerely,
Jadranka kampovi d.o.o

Sondermann, på denna camping i juni 2017

8,9

Google Oversättning

Resesällskap: Familj med barn, 12 – 18 år

Ein toller Campingplatz, auf dem alles stimmt. Das Personal ist super, die sanitären Anlagen überzeugen und die Stellplätze sind nicht zu verbessern. Selten so etwas schönes gefunden.

Reaktion från campingen 24 oktober 2017

Dear Sondermann ,

Thank you for your kind words. We are delighted that you spend your vacations in our camp. We are looking forward to seeing you again.

Sincerely,
Jadranka kampovi d.o.o

Allmänna uppgifter

Cirkapris 1
34:00 €
Cirkapris 2
43:00 €
Öppningsperiod
13-04-2019 till 10-10-2019
Yta
15 ha
Antal ställplatser
1870 (70 - 120m2)
Antal fasta årsplatser
100
Antal logiplatser
63
Camping som passar för handikappade
Ja
Eco-camping
Ja

* Fett trycka faciliteter är inte inkluderade i övernattningspriset. För dessa måste man betala extra. (Detta innebär inte att de inte-fett tryckta faciliteterna är gratis!)

Populära faciliteter
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Villavagnar
    • antal:63
Internet
  • Mobilt internet
    • Typ:4G
  • Möjlighet att använda Internet
  • Wifi 80-100 % täckning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I receptionen
  • Också möjligt för reservationer med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID accepteras som identitetsbevis
  • Reservering under högsäsong rekommenderas
  • Pass/identitetskort obligatoriskt
  • Accepterar kreditkort
    • kreditkort:amex | dinnercard | mastercard | visakort
  • Betalning är möjligt med chipkort/Maestro
  • Bankomat/kontantuttag möjligt
  • Lätt tillgänglig reception för handikappade
  • Språk som talas i receptionen (under högsäsong)
    • språk:tyska | engelska | italienska
Campingregler
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Husvagn tillåten
  • Tält tillåtet
  • Extra tält tillåtet
  • Husbilar tillåtna
  • Dubbelaxlare tillåtna
  • Grillning tillåten
    • typ BBQ:elektricitet | gas
  • Tillåtet att ha med egen båt
    • motorbåt (längd: 8 m)
    • segelbåt (längd: 8 m)
Hundar
  • Hund(-ar) högsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Hund(-ar) lågsäsong (i lina)
    • Max. antal:2
  • Rastplats för hundar
Sanitära faciliteter
  • Tvättfat: varmt vatten
  • Tvättfat: kallt vatten
  • Egen WC/dusch
  • Individuella tvättkabiner: varmt vatten
  • Individuella tvättkabiner: kallt vatten
  • Barnsanitär
  • Sittoaletter
  • Toalettpapper finns
  • Latrintömning för kemiska toaletter
  • Duschar: varmt vatten
  • Duschar: kallt vatten
  • Familjedusch
  • En dusch (minst 1.5m x 1.5m) + toalett (minst 1.65m x 2.2m eller 1.9m x 1.9m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Handikapsbadrum som endast är öppet för handikappade
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Skötrum
  • Strandduschar
  • Kran utan tryckknapp
Mark och plantering
  • Platser med mycket skugga
  • Platser med lite skugga
  • Platser utan skugga
  • Markerade platser
  • Camping med terrasser
  • Hård mark
  • Sluttande område
Tvätta, diska, koka
  • Diskhoar: varmt vatten
  • Diskhoar: kallt vatten
  • Tvättmaskin(er)
  • Tvätthoar: kallt vatten
  • Tvätthoar: varmt vatten
  • Torktumlare
Äta, dricka och livsmedel
  • Färskt bröd finns tillgängligt på campingen
  • Livsmedel: utbrett sortiment
  • Servicebutik/snabbköp på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Restaurang (med brett urval)
  • Pizzeria
    • period:15-06/01-09
  • Måltider för avhämtning
    • period:15-06/01-09
  • Bar
  • Frysblocksinlämning
  • Is för kylning tillgänglig
  • Möjlighet att byta gasolflaskor
Att hyra på eller vid campingen
  • Villavagnar
    • antal:63
  • Mountainbikes
  • Kylskåp med lås
  • Värdeskåp
  • Motorbåtar
  • Uthyrning av dykutrustning
Simma
  • Badplats i havet (max. 0,5 km)
  • Strandduschar
Wellness
  • Massage
Strand
  • Kiselstensstrand
  • Klippstrand
  • Strand med konstgjort hårt underlag
Vattensport och -rekreation
  • Fritidsfiske
  • Vindsurfing tillåtet
  • Brygga/boj
  • Snorkling
  • Apparatdykning
    • dykarskola
    • fyllning av tryckluftstuber
  • Tillåtet att ha med egen båt
    • motorbåt (längd: 8 m)
    • segelbåt (längd: 8 m)
  • Segling tillåtet
  • Båtslip
För barn
  • Animeringsprogram: Barn (min. 2x per vecka - högsäsong)
    • språk:tyska | engelska
    • period:15-06/15-09
  • Enkel lekplats
  • Barnsanitär
  • Skötrum
  • Trampolin
  • Minigolf
Sport och lek
  • Bordtennisbord
  • Beachvolleybolll
  • Minigolf
Rekreation (vuxna)
  • Fritidsfiske
Campingens läge
  • Belägen vid havet (max. 0,5 km)
  • Avstånd från havet (max. 10 km)
    • avstånd:0 km
  • Panorama
  • Inköpsmöjligheter i omgivningen (< 10 km)
    • avstånd:1 km
För campare
  • Husbilar tillåtna
  • Speciella faciliteter för husbilar
  • Även lämplig för husbil > 8m och > 4000 kg
    • längd:9
Faciliteter vid campingplatsen
  • Vattenanslutning på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Smutsvattensavlopp på/vid platsen (max. 15 m.)
  • Vattenkran på/vid platsen (max. 50 m.)
  • Även lämplig för husvagnar > 5,5m, exklusive kopplingsstång
  • Elektrisk anslutning t.o.m. %s ampere möjlig
    • Max. ström:16 ampère
  • Platser med rtv-anslutning
AcsiCampsite\Entity\Facility\Category:name:44
  • Eventuella dörrdämpare inte för tunga (tryck på 3 till 4 kg)
  • En dusch (minst 1.5m x 1.5m) + toalett (minst 1.65m x 2.2m eller 1.9m x 1.9m)
  • Sanitära faciliteter för handikappade i samma servicebyggnad som för övriga campinggäster
  • Duschsits / duschstol (hopfällbar eller flyttbar) ca 48 cm hög
  • Speciella tältplatser för handikappade
  • Speciella parkeringsplatser för handikappade
  • Servicebutik/snabbköp på samma plan eller tillgänglig via ramp
  • Kran utan tryckknapp
  • Lätt tillgänglig reception för handikappade
  • Handikapsbadrum som endast är öppet för handikappade
Diverse
  • Upplysta stigar och vägar
  • Bevakat område
  • Lugnt dag och natt
  • Speciella parkeringsplatser för handikappade
  • Speciella tältplatser för handikappade
  • Eventuella dörrdämpare inte för tunga (tryck på 3 till 4 kg)
Address & Route

Vill du boka campingen Camping Slatina eller få mera information? Det går bra med nedanstående uppgifter eller via campingens webbsida.

Visa på karta
Ladda
The weather on this campsite

Väderprognos

Mån

09 / 12

 

Tis

10 / 12

 

Ons

11 / 12

 

Tors

12 / 12

 

Fre

13 / 12

 

Lör

14 / 12

 

Sön

15 / 12

 
Max. 15.7° 13.3° 11.3° 9.6° 12.5° 13.2° 14.1°
Min. 10.4° 7.9° 4.4° 1.6° 6.6° 6.7°
Regn 90% 5% 0% 30% 80% 40% 50%
Vindriktning V NO NO N S ZO S
Vindstyrka 4 4 4 2 4 3 2

Klimat

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan 75% 91
Feb 69% 45
Mar 73% 65
Apr 72% 100
Maj 69% 47
Jun 63% 46
Jul 63% 21
Aug 64% 50
Sep 72% 126
Okt 77% 146
Nov 73% 182
Dec 72% 105

Genomsnittlig temperatur

Weeronline
Informationsansökan

ACSI Eurocampings skickar din informationsförfrågan till "Camping Slatina".

Observera:; du skickar en informationsförfrågan. Du kan inte direkt göra en reservation med detta formulär. Du får direktkontakt med campingen och ACSI Eurocampings har inget inflytande på svaret.

1 Informationsansökan Vad vill du göra?
Ställa en fråga:
(på det språk där campingen ligger eller på engelska)
2 Dina uppgifter

3 Din förfrågan
På vilket språk vill du helst få ett svar? Observera; det är möjligt att campingen inte kan uppfylla denna begäran.


Camping Slatina ****